Fudbaler Partizana postigao 5 golova! Crno-beli demolirali Vodojažu sa 6:0, Savo dobio novog aduta!

Tim iz Humske bio ubedljiv na krilima Đorđa Ivanovića

  • 58
Partizan, Vodojaža Foto: partizan.rs

Fudbaleri Partizana pobedili su Vodojažu sa 6:0 u osmini finala Kupa Srbije i obezbedili su prolaz u narednu rundu. Mali je bio stadion u Grošnici da primi sve zainteresovane za ovaj meč, gde je domaćin samo u prvom poluvremenu uspeo da odoleva naletima kombinovanog tima koji je na teren izveo Savo Milošević.

Zanimljivo je i da je deo Grobara umesto na stadion otišao pred Kuću fudbala u Staroj Pazovi, gde su iskazali revolt protiv čelnika FSS-a, nezadovoljni suđenjem u Srbiji.

Trener Partizana je šansu pružio igračima koji uglavnom priliku čekaju sa klupe, a šansu je u potpunosti iskoristio junak meča - Đorđe Ivanović, koji je postigao četiri gola, dok je jedan postigao i Aleksandar Lutovac.

Vodojaža - Partizan 0:6 (0:1)

(Ivanović 41, 46, 61, 67, 90, Lutovac 66)

Vodojaža: Živak, Dajić (Đurić), Đokić, Mijalčić, Komatina, Petrović, Jekić, Vuković, Vasiljević, Nedeljković (Jovanović 65), Sretenović (Perović 73)

Partizan: Stevanović, Pešukić, Vujačić, Dinga, Urošević (Stanojlović 65), Smiljanić, Lakčević, Lutovac, Marković (Đorđević 73), Ivanović, Gigić (Jovanović 46)

Partizan, Vodojaža Startna postava Partizana; Foto: partizan.rs

Crno beli su od starta napali domaćina, a prvi je golmana Živaka ugrozio Lutovac, koji je posle šuta sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu. Pretili su crno-beli u nastavku poluvremena, ali su tek pri kraju prvog dela igre uspeli da probiju odbranu domaćina.

Ivanović je posle kratke akcije odličnim šutem pogodio mrežu za 1:0. Bila je to najava svega što će se desiti u nastavku.

Samo što je počelo drugo poluvreme, na semaforu je rezultat bio 2:0. Ponovo je strelac bio Đorđe Ivanović.

Partizan, Vodojaža Foto: partizan.rs

Nekoliko minuta kasnije, Ivanović je upisao het-trik, kada je u 61. minutu iskoristio asistenciju Lakčevića posle lepe akcije.

Vrlo brzo je bilo čak 5:0 za Partizan, jer su Lutovac i Ivanović postigli nove golove i to u razmaku od svega minut. Najpre je Lutovac postigao svoj prvi gol, a zatim i Ivanović svoj četvrti. Do kraja meča Ivanović je postigao i svoj peti gol, u 90. minutu i tada je postavio konačnih 6:0 za Partizan.

Savo Milošević je na ovoj utakmici šansu dao i Jovanoviću, Stanojloviću i Đorđeviću, koji su ušli sa klupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racki

    9. oktobar 2019 | 18:10

    Realno najlslabiji protivnik posle zvezde skim smo igrali ove jeseni.

  • 0008034

    9. oktobar 2019 | 18:02

    Gde bivam bio kraj da svake nedelje igrate sa Vodojazom.

  • Žika Živac

    9. oktobar 2019 | 18:06

    Kakvo je bilo sudjenje?Šta kažu narikače?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA