≫ 

Voždovčane stigla brza osveta posle pobede u Humskoj: Teleoptik ih izbacio iz Kupa!

Velika pobeda crno-bele filijale

  • 10
fk voždovac Foto: MN Press

Fudbaleri Voždovca brzo su prizemljeni "sa krova" nakon euforičnog trijumfa nad Partizanom u Humskoj: posle samo tri dana eliminisani su od Partizanove filijale Teleoptika u 1/16 finala Kupa Srbije - 2:2, posle penala 7:8!

Bilo je bure u Zaplanjskoj ulici, gosti nisu ustuknuli protiv kvalitetnijeg rivala, uhvatili su ga "na spavanju" i odneli vredan trijumf u Zemun.

Poveli su gosti u 13. minutu golom Uroša Kneževića, uspeli da sačuvaju prednost do poluvremena, a u nastavku je bilo vrlo zanimljivo na obe strane. Ognjen Krasić je izjednačio, a potpuni preokret doneo Živojinović u 71. minutu.

Nije bilo mnogo onih koji su u tom trenutku naleta "Zmajeva" mogli da se klade na Teleoptikj jer je sve je išlo "na vodenicu" domaćeg tima posle preokreta.

Ipak, sportski drčni momci iz Teleoptika nisu bili spremni na predaju, pa je 17-godišnji rezervista Nikola Čolić tri minuta pre kraja doneo egal tri minuta pre kraja, za konačnih 2:2 i penal-seriju.

Drama je bila na vrhuncu kod izvođenja penala - prvih sedam serija oba tima su izvodila bez greške, a onda je golman "Optičara" zaustavio udarac rivala, da bi Ivan Milosavljević poslednjim penalom odveo goste u osminu finala.

Milosavljević je inače bio i asistent kod prvog gola gostiju.

Ne bi ovaj izveštaj bio kompletan bez "tvita" FK Voždovac...

Kup Srbije, zaostale utakmice 1/16 finala

Sreda

Vodojaža - Partizan 0:6

(Ivanović 41, 46, 61, 67, 90, Lutovac 66)

Voždovac - Teleoptik 7:8p (2:2, 0:1)

(Krasić 46, Živojinović 71 - Knežević 13, Čolić 87)

Proleter - Javor 2:1

Četvrtak

Crvena zvezda - Trepča 15.00

(Telegfraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA