≫ 

Najbolji strelac Superlige ostaje u Radničkom

Za Radnički je do sada odigrao 50 utakmica i postigao 31 gol u svim takmičenjima

  • 4

Najbolji strelac fudbalske Superlige prošle sezone, Nermin Haskić, produžio je ugovor sa Radničkim do juna 2021. godine, saopštio je klub iz Niša.

-Moji pregovori sa Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan članovima koje su mi predočili.

- Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li cu produžiti ugovor sa Radnickim - rekao je Haskić za klupski sajt.

On je istakao da mu je u Nišu mi je lepo i da se oseća kao kod kuće.

- Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve. Zahvaljujem se svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da ce naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu - zaključio je Haskić.

FK Voždovac, FK Radnički Niš Foto: MN Press

Napadač iz Bosne i Hercegovine na Čair je stigao tokom leta 2018. godine, a svojim partijama se upisao u istoriju kluba.

Bio je deo generacije koja je osvojila drugo mesto u prvenstvu Srbije i stigla do polufinala nacionalnog Kupa, a u svojoj prvoj sezoni postigao je 24 gola u Superligi i bio je najbolji strelac lige.

Video: Haskić dominira, u nekoliko minuta dao drugi gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    9. oktobar 2019 | 20:07

    Kad je tako.dobar sto ga niko nekupi,pa dao 16golova iz laznih meceva,24gola iz sklanjanja ekipa

  • Ja bre

    10. oktobar 2019 | 05:36

    A u ligi Evrope izgube od tamo nekog bezveznog kluba ni ime mu nisam upamtio...jos u prvom kolu.Sto se mene tice prosle godine je jedino Radnicki bio bruka.Lako je momak davati golove Javoru,Indjiji,Mačvi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA