Srbija opet bez Tadića, leđa su problem: Najbolji igrač Orlova propušta Paragvaj i Litvaniju

Najbolji srpski fudbaler zbog povrede leđa propušta mečeve sa Paragvajem i Litvanijom

  • 10

Najbolji fudbaleri Srbije ponovo su na okupu, istina ne u najjačem sastavu pred mečeve sa Paragvajem i Litvanijom, jer nedostaje najbolji - Dušan Tadić.

Kapiten Ajaksa je obavestio selektora Ljubišu Tumbakovića da su problemi sa povredom leđa jači od njegove želje da zaigra, pa će preskočiti i ovu reprezentativnu akciju, prenosi Sportklub.

Podsećamo, Tadić je bio odsutan i za meč sa Luksemburgom u gostima, dva dana pošto je naš tim porazom od Portugalije praktično izgubio šanse da se nađe na Evropskom prvenstvu.

U dosadašnjem delu kvalifikacionog ciklusa, 30-godišnji napadač je odigrao 351 minut i upisao se u strelce u remiju sa Portugalom - 1:1.

Pored Tadića, Tumbaković će za ovaj put morati bez Sergeja Milinković-Savića, Nikolu Maksimovića i Borisa Radunovića, takođe zbog povreda, a novo ime u "rosteru" Orlova golman Vojvodine Emil Rockov.

Srbija u četvrtak od 20.45 dočekuje Paragvaj u Kruševcu, u pitanju je prijateljski meč, a u isto vreme u ponedeljak na programu je meč kvalifikacija sa Litvancima u Viljnusu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolee

    9. oktobar 2019 | 20:28

    Koga jos interesuje pokretni cirkus prenonosen na Novoj tv? Nikoga!!!

  • Milos

    9. oktobar 2019 | 20:45

    A kad igra za Ajax ne bole ga ledja.

  • nikolakrajinalondon

    9. oktobar 2019 | 21:32

    Kad prodju ove dve utakmice bi ce k'o nov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA