≫ 

Novinari iskulirali Tumbakovića, on priznao: "Ovo nisam doživeo u karijeri"

Selektor fudbalera Srbije doživeo je neprijatno iznenađenje na konferenciji

  • 17
Ljubiša Tumbaković Foto: MN Press

Konferencija za novinare selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiše Tumbakovića prošla je nezapaženo. A kako i ne bi kada je samo troje novinara pristustvovalo obraćanju selektora Srbije, a Tumbaković je i sam priznao da mu se tako nešto nikada nije desilo u karijeri, prenosi RTS

Dešavanja tokom dana oko Crvene zvezde i Partizana u Kupu Srbije, ali i neaktuelan rival "Orlova" ekipa Paragvaja (četvrtak 20.45 Kruševac, Nova S)  doprineli su da ne bude više medija u Staroj Pazovi.

Inače, Tumbaković se osim najave utakmice, osvrnuo na prepucavanja Zvezde i Partizana.

- Odnosi između Crvene zvezde i Partizana moraju da se normalizuju. Treba da se ponašaju normalno, čim to shvate onda će dimenzija rivalstva biti na najvišem mogućem nivou. Kada to shvate, onda će naš fudbal ići u pravom smeru, a ne ovako - u ćorsokak. Bolje da ne pričam više na tu temu - rekao je Tumbaković.

Ljubisa Tumbakovic Nekada je bilo krcato kad se selektor obraća Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolee

    9. oktobar 2019 | 22:08

    E sad ako si pametan bar malo sve ti se samo reklo!!! Smucili ste fudbal ovom narodu!! Sreca prenosi vas nova tv pa pola Srbije i vise ne gleda ni kada menja kanale

  • Bumerang

    9. oktobar 2019 | 21:57

    Ne treba niko da dodje!

  • Dejan

    9. oktobar 2019 | 23:02

    Pa sta ce novinari kad nam je onemoguceno da pratimo reprezentaciju,mene licno oni uopste vise ne interesuju kada nemam priliku da gledam,ako su mislili da ce neko preci na sbb zbog reprezentacije eto,zeznuli su se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA