• 5

Konte nudi Matiću "izlaz" iz Mančestera!

Naš fudbaler bi u januaru mogao konačno da napusti tabor Junajteda, a Milano je skoro izvesna destinacija

  • 5

Konfuzno je u Mančesteru posle tromog početka sezone, ekipa posrće, a Nemanja Matić ima sve manje udela u igri kod Ole Gunara Solskjera. Zato je logično što će u januaru, šest meseci pre isteka ugovora, za sebe potražiti bolju soluciju i više minuta u drugoj sredini.

Pisalo se već o Seriji A kao narednoj destinaciji, a sada je konkretnije - Inter ga zove!

O tome pišu Italijani, tačnije portal "FCInterNews.it", koji navodi da će Matić, zbog nezadovoljstva statusom i nesuglasica sa Solskjerom, na zimu napustiti tabor engleskog tima, iako u ugovoru sa Junajtedom ima opciju produžetka saradnje.

Ključna spona za vezu sa Interom je trener Antonio Konte sa kojim je Matić već sarađivao u Čalsiju, a još jedan važan akter potencijalnog transfera je Bepe Marota, koji je pre dve godine, kao sportski direktor Juventusa, "pikirao" Srbina, ali je ovaj tada umesto "Stare dame" izabrao Junajted.

Marota u Interu obavlja funkciju izvršnog direktora.

Deluje da su se sve "kockice složile" da Matić u januaru zatvori jedno i otvori novo poglavlje u karijeri, na mestu gde se jedan Srbin već proslavio, naravno reč je o legendarnom Dejanu Stankoviću.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Oko

    Pa on ga iz celzija pustio u Mamcester

  • simo

    Nikakav igrač samo dobar trkač

  • 🎹🎹🎹

    Inter je velik klub. Ali jedan je Junajted. U kakvom god trenutno uzasnom stanju bio. Nadam se da ce biti mesta za Matica ,i da ce ostati u nekom boljem Mancesteru.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima