≫ 

Mihajlović se video porukom obratio navijačima Bolonje: Nadam se da me razumete...

Srbin nije bio na stadionu tokom meča legendi kluba

  • 7
Siniša Mihajlović

Printskrin: Twitter/@TuttoMercatoWeb

Trener Bolonje Siniša Mihajlović obratio se video porukom svojim navijačima, posle revijalne utakmice legendi ovog kluba protiv Reala iz Madrida!

Meč je odigran u sklopu proslave 110 godina postojanja Bolonje, a Mihajlović je na neki način uputio izvinjenje za to što se nije nalazio na stadionu.

- Žao mi je što nisam bio na utakmici legendi Bolonje i Reala, ali sam nedavno izašao iz bolnice i zaista sam hteo da budem kod kuće sa porodicom. Nadam se da me razumete - rekao je Mihajlović i dodao:

- Hvala svima na podršci koju mi dajete i što ste ostali uz mene tokom ovog perioda. Borim se sa leukemijom, ali se sada dobro osećam i pobediću u svemu ovome.

 

Mihajlović je, inače, u nedelju izašao iz bolnice i uputio se pravo na meč između Bolonje i Lacija (2:2),  apodsetimo i to da je Miha najavio da će sa suprugom otići u Rim na nekoliko dana kako bi odmorio.

>>> Fudbaleri Zvezde juče nisu uspeli da stignu do Kosovske Mitrovice, pa će meč Kupa Srbije s Trepčom odigrati danas od 15.00 u Staroj Pazovi. Crveno-beli su, naravno, ogromni favoriti s kvotom 1,05, a kvota da će doći dvojka, uz bar četiri gola (2&4+) je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trepča - C. zvezda.

Drugi ciklus hemoterapije je dobro prošao, a doktori su Mijaloviću ''naredili'' da je sada najbitnije da se dobro odmori.

Video: Savo Milošević zamalo zaplakao kada je pričao o Mihajloviću

Video: Mulen ruž slavi 130 godina postojanja: Proslava se održala istog sata kao i davne 1889.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нс

    10. oktobar 2019 | 09:00

    Царе Бог са тобом.

  • GROBAR PODGORICA

    10. oktobar 2019 | 09:08

    Miha majstore, želim ti brzo ozdravljenje i još fudbala.

  • Boki

    10. oktobar 2019 | 09:53

    Miha legendo brz oporavak ti želim ! Pozdrav iz Borova !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA