≫ 

Tumbaković zadovoljan pobedom: Ova igra protiv Paragvaja bi trebalo da bude naša prepoznatljivost!

Selektor Srbije analizirao meč sa Paragvajem i najavio mnogo bolji meč u Litvaniji

  • 17
Ljubiša Tumbaković Foto: Marko Jovanović

Fudbalska reprezentacija Srbije, uspela je da savlada Paragvaj u Kruševcu sa 1:0, što je rezultat kojim je selektor srbije Ljubiša Tumbaković zadovoljan. 

On je posle meča istakao da je provereno nekoliko igrača, a da je uz to došao i dobar rezultat.

- Ispunili smo cilj koji smo imali, da u našem okupljanju, ovom oktobarskom, pokušamo da napravimo kontinuitet selektiranja igrača, a u isto vreme i da proverimo neke koje nismo videli u prethodnom sazivu. U isto vreme, videli smo još šestoricu igrača koji su ušli sa klupe. Mislim da je ova provera uspela. U isto vreme, dobro je i kada se pobedi. Sigurno je da uvek može mnogo bolje. Ali, s obzirom da je puno igrača, od prvog saziva, pa do današnjeg, van ove takmičarske ekipe, mogu da  budem zadovoljan - istakao je on i potom obratio pažnju na segmente koji nisu bili najsjajniji:

- Bilo je problema u disciplini, kod organizacije neke naše igre, ali generalno, utakmica je pokazala da na neke igrače posebno možemo da računamo.  

Selektor ističe da će njegov tim u Litvaniji prikazati mnogo bolju igru, kao i to da je njegov tim "na momente"  igrao na način na koji bi trebalo da bude prepoznatljiv.

- Bilo kakva pobeda, pa i ova u 90. minutu pomaže da se napravi bolja atmosfera i mi smo to napravili kroz ovu utakmicu. Bilo je to u poslednjem momentu, ali kroz ceo tok utakmice, u pojedinim momentima, igrali smo na način koji bi trebalo da bude naša prepoznatljivost. Kažem, nije bilo sjajno, verovatno će u Litvaniji biti, i mora da bude mnogo bolje. Moramo da napravimo rezultat tamo da bismo ostali u tom takmičarskom tonusu. 

Da podsetimo, sledeći meč Srbija igra u ponedeljak od 20.45, kada gostuje Litvaniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Srbija: Rajković - Miletić, S. Mitrović, Kolarov, Mladenović - Maksimović, Milivojević - Gaćinović, Ljajić, Radonjić - A. Mitrović.

Paragvaj: Fernandez - Rohas, Gomez, Alonso, Riveros - Paredes, Horhe, Viljasanti, Almiron - Sanabrija, Gonzales.

Stadion: Mladost. Sudija: Nejc Kajtazović (Slovenija).

Standings provided by Sofascore LiveScore

Video: Ljubiša Tumbaković o rezovima i podmlađivanju Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    10. oktobar 2019 | 23:42

    Sta prica ovaj , pa ova igra je dno dna , ovaj se razume bas u fudbal

  • Lord

    11. oktobar 2019 | 06:40

    Realno-bruka od igre...!!!

  • Severac

    10. oktobar 2019 | 23:18

    Dece mi moje , pa ja se sladje nisam naamejao odavno ... pa jel bre on u vinkli.....jaoooo majko moja slatka....Šta kaže brat Tumba, prepoznatljiva igra, ahahahahahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA