≫ 

Treći put sa novim selektorom, treći sastav, bilo je teško: Mitrovićev gol lepa uvertira za Litvance

Mitrogol je nastavio da trese mreže za Srbiju

  • 5

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović kaže da je pobeda nad Paragvajem u Kruševcu dobra uvertira za meč kvalifikacija za Litvanijom.

Orlovi su savladali Paragvajce upravo pogotkom Mitrovića u 90. minutu meča kada je glavom postavio konačan rezultat

- Lepo, što je selektor rekao, svaka pobeda je bitna čak i u prijateljskim utakmicama. Malo smo se mučili, teški su bili uslovi za igru. Teren težak, lopta brza, tako da nisu bili laki uslovi, ali s obzirom da je bila prijateljska utakmica sa dosta novih igrača... Igramo treći put sa novim selektorom u trećem sastavu, isprobali smo dosta fudbalera i mislim da je jedna lepa pobeda pred našim navijačima u Kruševcu. Sve se lepo završilo i ovo je dobra uvertira za Litvaniju - rekao je Mitrović posle meča za TV Nova S.

Aleksandar je istakao i da Litvanija nije nepoznanica timu Orlova koji u prethodna tri meča s ovim rivalom u proteklih godinu dana imaju tri pobede (1:0, 4:1, 4:1).

- Pozitivan rezultat pred ekipu koju dobro znamo. Igrali smo i u Ligi nacija i već jednom u kvalifikacijama, idemo tamo da dobijemo utakmicu. Meč koji će, nadam se, da nas održi u kvalifikacijama i treba da iskoristimo tu utakmicu da se što bolje upoznamo sa novim selektorom i da se uigravamo. Još jedna lepa provera za nas i idemo na pobedu - podvukao je Mitar.

Da podsetimo, Mitrović se golom protiv Paragvaja izjednačio se na večnoj listi strelaca reprezentacije sa Dušanom Bajevićem na šestom mestu sa 29 golova u nacionalnom dresu.

Video: Pogledajte sve golove Veljka Simića protiv Trepče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    10. oktobar 2019 | 23:54

    Renoviran teren sve po psu i njima to tesak teren? E olosi jedni ugasio bih reprezentaciju

  • Mrcke

    10. oktobar 2019 | 23:36

    Trese u nebitnim utakmicama, videli smo ga na svetskom.

  • Živanovic

    11. oktobar 2019 | 13:12

    Dobri gosti, pustili nas u 90" da se malo hrabrim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA