≫ 

Kolarov nikada neće igrati za Zvezdu: Ne vraćam se u srpski fudbal!

Ugašene nade dela navijačke javnosti crveno-belih

  • 55
FSS, Aleksandar Kolarov, Mladen Krstajić

Foto: Marko Jovanović

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov odbacio je mogućnost da zaigra za Crvenu zvezdu. Njemu naredne godine ističe ugovor sa Romom, ali nema nameru da se vraća u srpski fudbal.

- Crvena zvezda je veliki klub. Igrao sam za nju kao dete, ali moje ambicije nisu da se vratim u naš fudbal. Sigurno ću završiti karijeru u inostranstvu - rekao je Kolarov posle utakmice sa Paragvajem u Kruševcu.

Srbija je u tom prijateljskom meču pobedila sa 1:0, golom Aleksandra Mitrovića u samoj završnici meča, a Kolarov smatra da je bitno što je mreža Orlova ostala netaknuta.

- Važno je da nismo primili gol, posle dužeg vremenskog perioda. Igrao sam štopera i u Sitiju, volim da igram na toj poziciji. Drago mi je zbog Mitra, jer je momak koji je uvek tu za reprezentaciju. Milo mi je što je sve bliže rekordu Bobeka. Protiv Litvanije moramo sa više žara - poručio je Kolarov.

Utakmice Srbije, koje se uglavnom igraju u Beogradu, ali je ovog puta napravljen ustupak i Kruševljani

- Drago mi je što smo bili u Kruševcu, u kome sam poslednji put bio još kad je Nenad Sakić igrao za Napredak... Teška je ovo bila utakmica, na kraju smo pobedili, što je jako bitno na polju samopouzdanja, jer nismo matematički mrtvi u kvalifikacijama, ali razmišljamo o baražu Lige nacija. Pobede nam pomažu u svemu tome - podvukao je Kolarov.

Naredni izazov pred Orlovima je meč sa Litvanijom u ponedeljak u gostima i to će biti susret osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Video: Kolarov: Dobili smo Luksemburg na kvalitet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezdas

    11. oktobar 2019 | 06:58

    uh... dobro je..

  • YYY

    11. oktobar 2019 | 07:24

    Koji ces nam moj? Samo klanove da napravis.

  • Tišljer 036

    11. oktobar 2019 | 06:28

    Hvala ti ko bratu rođenom nisam siguran ni šta ćeš u reprezentaciji al manja šteta nego da nam dođeš u klub. Realno odavno rep.služi za druženje razonodu odmor viđanje sa bliskim i dragim ljudima tako da ako nešto naprave mi srećni ako ništa onda ništa i niko nije očekivao život ide dalje...... Al klub je klub a ti dragi Aleksandre nisi za naš klud... Sve najbolje i što dalje od Srbije....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA