Panika u Partizanu sa kartama za Ligu Evrope: Mančester rasprodao skoro ceo stadion u Humskoj

Potražnja za ulaznicama je tolika da je klub iz Humske polako počeo i da otkazuje neke rezervacije, jer premašuju kapacitet stadiona

  • 24

Ukoliko u naredna dva ili tri dana ne požure i obezbede sebi preostale komplete ulaznica za mečeve grupne faze Ligi Evrope protiv AZ Alkmara i Mančester junajteda, dobar deo navijača Partizana će gostovanja velikana morati da proprate ispred TV, jer je u proteklih sedam dana rasprodat gotovo kompletan stadion u Humskoj, saznaje Telegraf.

Partizan je, usled insistiranja UEFA, smanjio kapacitet stadiona za Ligu Evrope i u promet pustio 23.500 ulaznica (bez gostujućih navijača), naravno kroz pakete o kojima smo ranije pisali. Na današnji dan, crno-beli su prodali već 17.000 ulaznica, odnosno kompletnu zapadnu tribinu sa ložama, veliki deo istočne i južne tribine, gde još može da se pribavi poneki komplet, te sever, koji je takođe u velikoj meri prodat.

FK Partizan, Grobari

Foto: MN Press

Magnet je, pre svega, engleski velikan Mančester junajted zbog koga su zainteresovani navijači tražili način da dobiju pojedinačnu ulaznicu, ali to naprosto nije moguće jer su kompleti spojeni. Tako se određeni broj kupaca opekao i na interenet prevarama, gde su, navodno, nuđene ulaznice samo za meč sa “crvenim đavolima”.

Potražnja je tolika, shodno preostalom broju ulaznica, da su u Partizanu polako počeli i da otkazuju neke rezervacije, jer premašuju broj predviđenih ulaznica za prodaju.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. oktobar 2019 | 16:05

    Vecina komentara od kompleksasa sto nisu sutnuli loptu u okvir gola u derbiju.Za bisera koji je spominjao Liverpul,Napoli itd. na Partizanovom stadionu je igrao i veliki Real kada mu niko nije bio ravan a ne da nece jedan Mancester.Pozdrav iz Indjije.

  • rade

    11. oktobar 2019 | 13:50

    Cuj Panika..hahah pa gazimo manu brutalnije nego komsinicu.i njih ostavljamo bez suta u okvir

  • JNA

    11. oktobar 2019 | 16:19

    Mali Nam je stadion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA