≫ 

Španci opet o Jovićevom "postu": Nije dao gol od 10. juna...

Srbin na meti kritika

  • 23
Spain Soccer La Liga Jović u neverici posle gola Gvardiole za 1:1, Foto: Tanjug/AP

Real Madrid je letos potpisao Luku Jovića za 60 miliona evra u nadi da će sa Srbinom donekle uspeti da popuni prazninu nastalu odlaskom Kristijana Ronalda, ali to se ne dešava ni u tragovima, čak ni Eden Azar ne pomaže mnogo da se efikasnost poboljša... 

Španci, ipak, u Joviću vide najveći problem što Madriđani ne deluju ubojitije, pa podsećaju da je srpski reprezentativac poslednji put bio strelac još 10. juna, i to u dresu reprezentacije.

Jović je tada pogodio protiv Litvanije na startu kvalifikacija, Krstajić je još bio selektor, a onda su stvari krenule  nizbrdo, i po selektora, i po našeg napadača.

Luka Jović poslednji gol Jović je postigao u dresu reprezentacije Srbije protiv Litvanije Foto: MN Press

Od odlaska u Real, Jović nikako da se "sastavi". Povrede su ga omele da se bolje prikaže na pripremama, ni u prijateljskim utakmicama nije mogao da se nametne, a ni mečevi u Primeri mu nisu doneli mnogo toga pozitivnog.

Postigao je, istina, jedan gol, ali nevažeći, jer se našao u malom ofsajdu, pa njegov dugi post i dalje traje.

U Ligi šampiona retko dobija priliku kod Zinedina Zidana.

Španska Marka podseća da je to isti onaj igrač koji je u poslednjoj sezoni u dresu Frankfurta na 48 utakmica postigao 27 golova, a poslednji na klupskom planu još 9. maja protiv Čelsija u polufinalu Lige Evrope.

Od tada traje Jovićev "klupski" post...

Detaljno su Španci pozabavili ovom temom, o tome svedoči i priređen spisak igrača Reala koji su najduže golgeterski postili od debija, a Joviću brojke nisu naklonjene.

Od trenutka kada je debitovao u "kraljevsko belom" dresu, prošla su 63 dana, odnosno sedma utakmica, iliti 218 minuta, što, opet, ne bi trebalo da bude opterećujući faktor po našeg napadača, a evo i zbog čega.

Naime, jednom Iguainu je od momenta debija do "prvenca" trebalo 45 dana, Ovenu 51 dan...

U istom tekstu, Španci podsećaju da je Jović i u Ajntrahtu imao nešto sporiji početak, pošto je prvi gol postigao tek  ušestom kolu, a onda se "mašina upalila".

Foto: marca.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    12. oktobar 2019 | 15:11

    Pa kako da da gol kad ne igra

  • xxx

    12. oktobar 2019 | 17:36

    pa kad mu date da igra dve tri utkamice cele ili bar 70 min onda nesto pricajte ... sta ovako nema ukpno 90 min kako je dosao ...

  • 😂😂😂

    12. oktobar 2019 | 17:03

    Krstajicu odlazi 😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA