≫ 

Lalatović na udaru Albanaca! Navijači Voše krenuli u obračun, prijateljski meč u Italiji prekinut!

Nemile scene u Breši, posle albanske provokacije i upada naših navijača, nije bilo uslova da se meč nastavi

  • 45
Nenad lalatović Foto: youtube/www021rs

Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi, prenosi portal mondo.

U trenutku prekida rezultat je bio 2:1 u korist italijanskog tima.

U centru pažnje prvo je bio trener Novosađana Nenad Lalatović. Tek što je "izašao" iz superligaške suspenzije zbog incidenta koji je izazvao u Nišu kada je pretio da će "pričati o nameštenim utakmicama", Lalatović je u Breši zaradio crveni karton u 33. minutu, posle čega je povukao svoj tim sa terena!

U trenutku prekida Breša je vodila 2:0 golovima Donarume u 7. minutu iz penala i Bizolija u 13. minutu.  

Arbitar meča Daniel Amabile je verovatno zbog prigovora isključio Lalatovića, pokazao treneru Vojvodine put u svlačionicu, što je ovog iziritiralo, pa je sa sobom povukao i igrače.

Usledili su povici navijača sa tribina "cigani, cigani", prekid je trajao desetak minuta, a onda je Lalatović vratio tim i meč je nastavljen.

Voša je u nastavku pogodila preko Đuričina, za 2:1, da bi u drugom poluvremenu zbog tenzija kojima su doprinele albanske provokacije, meč prekinut.

Kako prenosi mondo, Početak kraja desio se u momentu kada su se iza žičane ograde pojavili navijači sa albanskim zastavama, koje su primetili srpski navijači preko puta i utrčali u teren, u nameri da se obračunaju sa njima. Do "bliskog susreta" suprotstavljenih grupa nije došlo, dobrim delom zahvaljujući intervenciji trenera Vojvodine, koji je nakon isključenja u 33. minutu nastavio da gleda utakmicu u društvu predsednika kluba Vojislava Gajića.

Na stadionu "Orzinuovi" bilo je prisutno dvadesetak navijača Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    12. oktobar 2019 | 18:48

    Pa vi grobari ste bas govn_ri!!!Vise volite siptare od Zvezdasa. Koja ste vi bruka od srpskog roda. Zato vas ima 3 frakcije. Ni medjusobno se ne volite.

  • u zatvor sa njim

    12. oktobar 2019 | 17:13

    Zvezdina skola..ovoga treba udaljit iz sporta..kome je on uzor..tipican primjer zvezdine bahatosti..nula od strucnjak..sacuvaj nas boze ovakvih,,,i njemu da neko povjeri dijete da ga on vaspitava..dajte ljudi tjerajte ovoga u zatvor

  • GP

    12. oktobar 2019 | 16:51

    Ma on je predsednikova "fudbalska legenda".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA