≫ 

Kolarov ostaje "vuk": Roma ponudila novi ugovor srpskom kapitenu!

Tek treba otkriti finansijske detalje ponude

  • 7
Rusija 2018, Srbija, Kostarika, reprezentacija

Foto: AP/Tanjug

Fudbalski klub Roma mogao bi da ponudi novi ugovor Aleksandru Kolarovu, a Korijere delo Sport navodi da će ugovor biti produžen za godinu dana, uz opciju za još jednu sezonu.

Kolarov je nedavno odbio mogućnost da se vrati u srpski fudbal i odigra poslednje sezone karijere za Crvenu zvezdu za koju je igrao kao dete.

Samo dva dana posle utakmice sa Paragvajem postaje jasnije da je možda novi ugovor deo razloga zašto.

Kapitenu Srbije ističe ugovor sa Vučicom krajem ove sezone, a pošto puni 34 godine, nije bilo izvesno da će se zadržati među Rimljanima.

Bilo je priča tokom leta da ide i u Tursku, ali su sve ponude odande odbijene, pa će po svemu sudeći ostati u Romi bar do 2021. godine.

Kolarov je u Romu stigao iz Mančester Sitija za pet miliona evra, na leto 2017. Tada je imao mnogo problema sa navijačima jer je pre Mančester Sitija igrao za Rominog najljućeg rivala - Lacio.

Video: Kolarov: Dobili smo Luksemburg na kvalitet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    12. oktobar 2019 | 18:50

    Bravo Majstore!

  • Pista

    12. oktobar 2019 | 20:14

    Pa jel mu ponudili novi ugovor ili bi mogli da mu ponude,u naslovu jedno u tekstu drugo pa sad ajde sta bi moglo da bude pitanje je sad.

  • Rola

    13. oktobar 2019 | 16:53

    Nije valjda da će Terzić biti u dobitku za one pare što bi dao Kolarovu. Ganci sledeća vest Mesi dolazi u Zvezdu neka ponovo bude nedelju dana ludom radovanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA