Partizanov napadač čeka poziv u reprezentaciju: Rezultati govore za mene!

  • 2
FK Partizan Foto: Miroslav Todorović

Umar Sadik iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri Napadač Partizana je na 16 utakmica ove sezone, u svim takmičenjima, postigao osam golova i tako već sada za tri prebacio svoju najbolju seniorsku!

Otuda i ne čudi što se s pravom nada da u skorije vreme dobio poziv da se priključi reprezentaciji Nigerije, odnosno da debituje za A tim s obzirom na to da je igrao za mladu selekciju.

- Spreman sam za pozv. Molim se da mi se želja ostvari. Naporan rad i rezultati na terenu govore u moje ime. Kada dođe prilika, siguran sam da ću je iskoristiti - rekao je Sadik za nigerijske medije.

Nigerija je nedavno igrala protiv Ukrajine, dok je sa Brazilom u nedleju popodne odigrala 1:1. Podsetimo, na tom meču im se povredio golman kog su na nosilima izneli sa terena.

PARTIZAN Foto: MN Press

- Gledao sam prijateljsku protiv Ukrajine i bilo je uzbudljivo. Srećan sam zbog načina na koji igramo. Zaista je ekipa izgledala uigrano i dominirala je protiv Ukrajinaca. Drago mi je i zbog testa protiv Brazila. Uvek je dobro igrati protiv najjačih rivala - istakao je Sadik.

Pomenimo i to da su se u nacionalne timove, zbog dobrih partija u Partizanu, vratili Suma, Asano i Nemanja Miletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA