Orlovi posle "peripetija" odradili trening pred Litvaniju!

Telegraf je na licu mesta...

  • 1

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred meč meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine koji se u ponedeljak od 20.45 sati igra u na Nacionalnom stadionu Litvanije u Viljnusu.

Posle odlaganja leta iz Beograda do glavnog grada Litvanije, sa više od dva i po sata zakašnjenja, Orlovi su uspeli da "ispoštuju" raspored. Tim Ljubiše Tumbakovića maksimalno profesionalno se, bez odmora od puta, bukvalno "iz autobusa" pojavio na treningu, na LFF Stadionu, na kojem će meč biti i odigran.

Ekspediciju Srbiju dočekala je temperatura od osam stepeni i vodom natopljen teren sa veštačkom travom na koji će morati što pre da se prilagode kako bi sa Litvancima ostvarili pozitivan rezultat i zadržali kakve takve šanse za prolaz dalje.

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Telegraf
Marko Pantelić i Vladimir Matijašević Foto: Telegraf

Za kratko vreme, koliko su novinari imali priliku da prate trening nije moglo da se vidi više od uvodnih vežbi, zagrevanja i dodavanja. Selektor je na centru vodio glavnu reč zajedno sa pomoćnicima, među kojima je bio i nekadašnji napadač Orlova Nikola Žigić.

Sa druge strane, još jedan nekadašnji reprezentativac, a sada potpredsednik FSS -  Marko Pantelić, kao i ostatak stručnog štaba, sa velikom pažnjom pratili su trening pored terena.

Kako je sve izgledalo na licu mesta, možete pogledati u videu na početku teksta, a OVDE možete pročitati konferenciju Lljubiše Tumbakovića i šta je rekao o Luki Joviću.

(S. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. oktobar 2019 | 19:51

    Ko bre da navija za vas i da vas bodri kada ste jadni. Eto kako je FSS sa Kezmanom i Kolarevim unistio reprezentaciju. Zbog njegovog Sergeja je smenjen covek koji nas je odveo na SP, a postavili ulizicu i du..uvlakaca, neznalicu Krstajica. Sada su ovi momci ni krivi ni duzni tu gde jesu. Publika im je okrenula ledja, a i neka tamo televizija prenosi utakmice koju imaju samo 2% stanovnistva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA