≫ 

Partizanov štoper na meti velikana: Lacio opet "kuva" oko Pavlovića, umešao se i Olimpik!

Lacio ponovo spreman da pregovara o defanzivcu, ali rimski klub sada mora da stane u red ili da mnogo dublje gurne ruku u džep, jer su se i situacija i cena igrača promenili

  • 32
Strahinja Pavlović Foto: Nikola Tomić

Neprijatna situacija u letnjem prelaznom roku kada mu je poslednjeg dana avgusta, zbog neprofesionalnog odnosa Italijana, izmakao već postignut dogovor sa Laciom, ne samo da nije ostavila traga na Strahinju Pavlovića, već je defanzivac Partizana podigao formu za dve lestvice više u odnosu na minulu sezonu.

Crno-beli su ga nagradili novim, petogodošnjim ugovorom, a na “Čizmi” ponovo počinje da kuva kada se pomene ime defanzivca kluba iz Humske i, gle čuda, ponovo se u priču upliću rimski nebesko-plavi. Ipak, saznajemo da nisu jedini i to značajno olakšava poslovanje klubu iz Humske...

Ovoga jutra u Italiji se citira Pavlovićeva izjava o budućnosti i reakcija mladog igrača na pomen Lacija, koja je, blago rečeno – profesionalna: “Lacio? Razmišljam samo od utakmice do utakmice...”

Strahinja Pavlović Strahinja Pavlović i Miloš Vazura tokom potpisivanja novog ugovora defanzivca s Partizanom; Foto: partizan.rs

Parafraziraju Italijani Pavlovića i spekulišu da će rimski velikan, uvidevši da Partizanov fudbaler sa 18 godina i u Ligi Evrope igra “kao mator”, ponovo posegnuti za njegovim angažovanjem, svesni da su se u avgustu zaigrali i načinili propust pokušavajući da obore dogovorenu cenu poslednjeg dana prelaznog roka.

Tamošnji mediji po koncu tvrde da se Lacio nije odrekao Pavlovića i da će novi “napad” na defanzivca uslediti već na zimu. Ali je pitanje da li će i cena igrača za Rimljane ostati ista (5.500.000 evra), s obzirom na činjenicu da Partizan odlično gura u evropskom takmičenju, a Pavlović iz meča u meč dokazuje potencijal, kao i zbog činjenice da su pokušali da mu “napakuju” aferu u medijima sa zdravstvenim stanjem ne bi li ga dobili po nižoj ceni.

Kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, Lacio nije jedini, odnosno više nije prioritet u pregovorima, jer se u igru za Pavlovićev potpis nedavno umešao i Olimpik iz Marseja, koji je spreman da otkupi fudbalera već u zimskom prelaznom roku i to po istovetnim i još povoljnijim uslovima za igrača i klub, od onih koje su isprva nudili i Italijani. 

Strahinja Pavlović Štoper je proteklog leta potpisao novi petogodišnji ugovor; Foto: partizan.rs

Francuzi su nedavno imali izaslanike i na večitom derbiju i otišli su više nego zadovoljni onim što je Pavlović pokazao u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala, gde rivalima na terenu, zajedno sa ostatkom tima, nije dozvolio šut u okvir gola 90 minuta.

I tu nije kraj, još nekolicina klubova je pokazala interes, a mnogi od njih prate svaki “korak” igrača i šalju izaslanike na gotovo sve mečeve Partizana. Zato će i crno-beli sigurno mudrije poslovati, tim pre što je i sam Pavlović dobio sve neophodne zdravstvene dozvole iz renomirane klinike u Belgiji i praktično i fudbaler i klub iz Humske mogu da biraju sa kim će ubuduće poslovati.

Srbija ima samo teoretske šanse da se kroz kvalifikacije nađe na EURO 2020, ali su Orlovi najavili da će ići na sve pobede do kraja i nadati se čudu. Večeras (20.45) gostuju Litvaniji koju su tri puta savladali od prošlog leta. Kvota na dvojku je 1,20, a na pobedu uz bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Litvanija - Srbija.

Ukrajina i Portugal su gotovo sigurni učesnici Evropskog prvenstva, a večeras (20.45) igraju praktično za prvo mesto u grupi (koje ne znači mnogo). Kvota na keca je 3,50, na iks 3,10, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Portugal.

Video: Strahinja Pavlović o transferu u Lacio

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IDEA zagreb ponos severa

    14. oktobar 2019 | 12:22

    Neko proda stopera za vece pare nego neko penaldzije napadaca. Jednostavno nismo dzaba iza Ajaksa najbolja fudbalska škola u Svetu ⚫⚪⚫⚪

  • Mix

    14. oktobar 2019 | 12:10

    10 miliona i procenti.. Pa ko voli nek izvoli

  • Bojan

    14. oktobar 2019 | 12:09

    Treba srušiti stadion i istjerati žohare ako ga prodaju za manje od 10 miliona iako on vrijedi 20!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA