≫ 

CSKA kuca na vrata Bešiktaša: Moskovljani u januaru žele Adema Ljajića

Pazarac bi mogao stopama Zorana Tošića

  • 0

Ljajića prema pisanju turskih medija traži CSKA iz Moskve i navodno namerava da plati 12 miliona evra.

Ni trener Bešiktaša Abdulah Avci, ali ni Ljajic nisu zadovoljni njegovim igrama ove sezone, pa je po svemu sudeci došlo vreme za rastanak.

U prilog tome govori i podatak da je za 45 minuta meca protiv Alanije vezista dodirnuo loptu više od 20 puta, niti šutirao ka golu, a prošla su mu tri driblinga.

- Ni ja nisam srecan zbog svoje forme - rekao je Ljajic i potvrdio da bi u slucaju da se stvari ne poprave, vrlo brzo mogao van Istanbula.

On je u najveci grad Turske stigao avgusta 2018. godine kao pozajmljen igrac Torina i tokom prve sezone je igrao zaista dobro.

Bešiktaš je ove godine odlucio da otkupi njegov ugovor za šest i po miliona evra, a 28-godišnji Pazarac je na ukupno osam utakmica dao dva gola i podelio tri asistencije.

Srbija ima samo teoretske šanse da se kroz kvalifikacije nađe na EURO 2020, ali su Orlovi najavili da će ići na sve pobede do kraja i nadati se čudu. Večeras (20.45) gostuju Litvaniji koju su tri puta savladali od prošlog leta. Kvota na dvojku je 1,20, a na pobedu uz bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Litvanija - Srbija.

Ukrajina i Portugal su gotovo sigurni učesnici Evropskog prvenstva, a večeras (20.45) igraju praktično za prvo mesto u grupi (koje ne znači mnogo). Kvota na keca je 3,50, na iks 3,10, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Portugal.

Video: Ljajić posle poraza od Portugalije: Sada da odmormo, pa da probamo da pobedimo Luksemburg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA