≫ 

Litvanci šansu za pobedu nad Srbijom vide u Tumbi i promenama u reprezentaciji!

Valdas Urbonas smatra da njegov tim može da se bori za bodove protiv Orlova

  • 0
Valdas Urbonas

Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prvi od poslednja tri meča meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a protivnik je od 20.45 sati (TV Nova S) selekcija Litvanije koja u ovom susretu očekuje pobedu.

Utisak je da mediji u Litvaniji ne pridaju previše značaju samom meču, a svi ističu reči selektora Valdasa Urbonasa koji je istakao da njegov tim želi da se bori za bodove u ovom susretu.

- Nismo imali puno vremena za pripremu, ali shvatamo da je ovo poslednja domaća utakmica naše selekcije, pa želimo da se borimo za bodove i pobedimo. To je ambicija koju uvek imamo. Moramo izaći i pokupiti bodove jer igramo kod kuće - rekao je Urbonas medijima uoči dvoboja.

Upitan da li su Srbi bolji rival od Ukrajinaca, Urbonas je sugerisao da bi srpski tim mogao da bude rival sa kojim i te kako može da se igra.

- Sve ekipe su dovoljno sposobne - Portugal, Ukrajina i Srbija. Ali naravno, postoje neke promene u sastavu Srbije - novi trener, niz novih igrača. Za nas je ovo jedna od šansi. Zašto ne - rekao je trener.

Nacionalni tim Zelenih je dodatno oslabljen povredom Vitautasa Andriuškevičiusa i suspenzijom Arvidasa Novikovasa, ali svi u selekciji ističu da to ne bi trebalo da bude prepreka za dobar rezultat protiv Orlova.

Video: Tumbaković o tome zašto Luka Jović nije pozvan u reprezentaciju

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA