≫ 

Jović je mlad i mora da uči, dajte mu vremena: Salgado uverava Madriđane da imaju dobrog napadača

Nekadašnji bek Real Madrida Mičel Salgado jedan je od onih koji brane napadača Kraljevskog kluba, Luku Jovića

  • 8
Luka Jović Foto: youtube.com

Jović je letos stigao u Real za 60 miliona evra iz Ajntrahta, ali od dolaska u Madrid nije uspeo da postigne gol, pa su Španci postali nestrpljivi.

Zbog toga su sve češće kritike na račun srpskog igrača koji je nekoliko puta kreirao šansu za pogodak, jednom ga i dao, ali je na kraju poništen zbog milimetarskog ofsajda.

- Jović je mlad igrač. Ako ga je Real doveo to nešto znači. Bio je odličan u Ajntrahtu, dao je mnogo golova i pokazao napadački kvalitet - smatra Salgado, a prenosi Bličer riport.

Salgado dodaje da je svestan pritiska koji se dešava kada za Real, naviknut na Kristijana Ronalda i gomilu drugih asova, ne postignete gol 64 dana.

- Jasno je da je Realu bila neophodna "devetka". Benzema je drugačiji tip napadača od Jovića, jer on stvara šanse pored golova. Jović mora da uči, mlad je, a Real nosi sobom i mnogo pritiska. Treba mu vreme i ima ga na raspolaganju. Znamo da je odličan napadač, a to znate i vi ovde u Nemačkoj - rekao je Salgado.

Video: Tumbaković o tome zašto Luka Jović nije pozvan u reprezentaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    14. oktobar 2019 | 12:52

    Kako da daje golove ako ne igra ili udje vrlo malo, ovako su glodari digli cijelu hajku protiv Sume (kad sam govorio prodajte ga nama) dok ga Savo ne pusti da se uigra i... ?

  • Draxa

    14. oktobar 2019 | 14:26

    Luka je ODLICAN igrac. Hteli vi to da priznate ili ne . Strpljenje je majka uspeha.

  • Ujka Zitko PFK

    14. oktobar 2019 | 12:45

    Dosao u penal madrid da bude centralna figura tj glavni oslonac u napadu,a mora jos da uci.Ccccc pa nema 18.god vec 24.god i vec treba da zna da reseta mreze.😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA