≫ 

Nejmar ubeđivao Modrića i Ramosa da "poguraju" transfer u Real, a onda se licemerno okrenuo Mesiju!

Kada je saznao da je "Kraljevski klub" odustao od njega, okrenuo se Barseloni

  • 0
Nejmar, Luka Modrić, FK Real Madrid, FK Barselona

Foto: Guliver/Paul Gilham/Getty Images

Velika transfer saga oko Nejmara trajala je čitavog leta, a na kraju nije došlo do njegovog očekivanog prelaska u Real Madrid ili Barselonu.

Novine širom sveta pisale su o tome da je Nejmar bliži Realu ili Barseloni, a Marka je objavila i priču u kojoj je otkrivena i licemerna strana brazilskog fudbalera, koji je igrao svoju igru tokom prelaznog roka.

Naime, Marka je došla do informacija da je Nejmar "lobirao" za prelazak u Real sve dok nije i definitivno "Kraljevski klub" odustao od njegovog dovođenja, jer nije imao finansijskih mogućnosti, niti je prodao nekog od skupih zvezda - Džejmsa Rodrigeza ili Gereta Bejla.

Florentino Perez

Florentino Perez; Foto: AP/Tanjug

Florentino Perez je od Nejmara i definitivno odustao 20. avgusta.

Do tada, Nejmar je radio sve što je bilo u njegovoj moći da "pogura" transfer. Čak je i lično zvao četvoricu najbitnijih igrača iz Reala. Pre svega, Serhija Ramosa, koji je u intervjuima govorio da je igrač takvih kvaliteta uvek dobrodošao na Santjago Bernabeu.

Zatim je Nejmar "okrenuo" i saigrače iz reprezentacije, Kazemira i Marsela, da bi na kraju pričao i sa Lukom Modrićem. U svakom razgovoru je izrazio želju da igra za Real i da napusti PSŽ.

Linel Mesi, Nejmar

Nejmar i Mesi; Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Ipak, kada je na kraju propala bilo kakva mogućnost da Real kupi Nejmara, on se tada okrenuo svojim bivšim saigračima - Mesiju i ostatku Barselone i dao je "dušu i telo" za prelazak u Barsu.

Čak je nudio da sam plati 20 miliona evra koliko je bila razlika između onoga što je tražio PSŽ i nudila Barselona, ali na kraju od toga nije bilo ništa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA