Potrošio sam 14 miliona na spore konje i brze žene: Bivši igrač Juventusa sada je konobar!

Sećate li se Fabijana O'Nila?

  • 5
FK Juventus Printskrin: Youtube/Juventus

Zanimljiva priča stiže nam iz Italije, gde su tamošnji mediji podsetili na priču o nekadašnjem igraču Juventusa Fabijanu O'Nilu koji 14. oktobra slavi rođendan!

O'Nil sada ima 46 godina i radi kao konobar, iako je kroz fudbal zaradio ogromnu količinu novca. Podsetimo, igrao je još za Kaljari i Peruđu u Seiji A.

- Ništa više nemam. Potrošio sam 14 miliona dolara. Ko je kriv? Krivi su spori konji i brze žene. Siromašan sam, ali opet sam srećan. Glavno je da porodica i ja imamo nešto da jedemo. Pronašao sam nove prijatelje, one prave, a ne lažne koji su bili pored mene dok sam bio bogat - rekao je Urugvajac i dodao:

- Moja je krivica. Žene su se zaljubljivale u moje pijano izdanje, a onda su pokušavale da me promene. Niko nije mogao da me promeni. Čak su mi nudili i pomoć psihologa. Od mene su bogatije i moje bivše žene.

O'Nil je svojevremeno priznao i da je nameštao utakmice, dok je nosio dresove Kaljarija i Peruđe,

- Dok sam bio igrač Kaljarija namestio sam utakmicu s Kjevom. Jednim i drugima je odgovarao remi dok smo se borili za opstanak. Od čelnika svojih klubova dobili smo i nagradu za opstanak u ligi. Dogovorio sam remi sa kapitenom Kjeva, kao i sa svojim saigračima. Još smo išli u kladionice da uložimo novac na nerešen rezultat. U 87. minutu smo poveli 2:1 preko Dijega Lopeza. Prišao sam mu i rekao: 'Ispravi ovo, budi krivac za primljeni gol ili će nas razapeti. I onda smo do kraja meča primili gol.

- I kao kapiten Peruđe sam nameštao. Dogovorio sam rezultat i opet smo se svi kladili. Sve je prošlo kako smo se dogovorili - rekao je O'Nil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    14. oktobar 2019 | 21:17

    Neka si ih spiskao .Sta je covek onoga trenutka kad prestane da ljubi i pije ......

  • spaso

    14. oktobar 2019 | 20:45

    Sta ce bit kad nasi progovore o namjestenim utakmicama i kladi..heheh

  • kosmos

    14. oktobar 2019 | 22:47

    Fudbaler sta reci!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA