Mitrović na korak od Zvezdine legende, malo mu fali da bude najbolji strelac Srbije u istoriji!

Mitrogol 31 put tresao mrežu na 53 meča

  • 9
Fudbal Srbija Litvanija

Foto: Tanjug/AP

Sa dva gola protiv Litvanije za samo četiri minuta, Aleksandar Mitrović se osamio na 6. mestu liste najboljih strelaca nacionalnog tima - računajući i Jugoslaviju i Srbiju!

Mitrović sada na svom kontu ima 31 gol na 53 meča i pretekao je Dušana Bajevića koji je ostao na 29! Napadač Njukasla sada juri legendu Crvene zvezde Rajka Mitića koji je dao 32 gola za Jugoslaviju.

Ispred su još samo četvorica igrača! Savo Milošević, Blagoje Moša Marjanović i Milan Galić imaju po 37, dok je Stjepan Bobek najbolji strelac sa 38 golova.

Kako Mitrović igra, nema sumnje da će uskoro biti na prvom mestu! Podsetimo, da Srbiju očekuju još dva meča u kvalifikacijama za EP, ali i baraž u Ligi nacija u martu.

Pomenućemo i to da mu je ovo sedmi gol u tekućim kvalifikacijama:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L

    14. oktobar 2019 | 22:41

    Svaka cast Mitrovicu , jedan od najboljih je u nasoj ekipi. Zelim ti jos puno golova.

  • Neha

    14. oktobar 2019 | 22:20

    Odkud vama pravo da spominjete bajevica i bobeka..nemate vi nista sa Sfrj..a sto se tice golgetera sa prostora bivse yu Dzeko je neprikosnoven sa 56 golova za reprenz..

  • Mix

    15. oktobar 2019 | 00:43

    Covek je toliko osporavan od strane navijaca cz, zato je meni mnogo drago sto ce covek da obori i taj rekord i bude najbolji strelac u istoriji Srbije i zapusi im usta jednom za svagda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA