Mitrović: Da i ja doživim da mi Ljajić asistira...

Osmeh na licu dvostrukog strelca Orlova posle meča sa Litvancima

  • 9
Fudbal Srbija Italija Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović je, nekako po navici, heroj fudbalske reprezentacije Srbije! Sa dva gola u Litvaniji doneo je trijumf Orlovima i tako sačuvao šansu da se preko kvalifikacija dokopaju Evropskog prvenstva!

Mitrović je mrežu domaćina tresao u 49. i 53. minutu, a oba puta asistent mu je bio Adem Ljajić.

- Da dočekam i ja da mi Ljaja asistira, hahaha šalim se. Znamo se dugo, dosta sam dao takvih golova na treningu i to je jedan plus, kada znate saigrače i mislim da su oba gola došla iz toga što je on znao gde ću ja biti - rekao je Mitrović koji je umalo postigao i het-trik u finišu meča:

- Ta treća lopta je trebalo da uđe, ali uvek je tako, kad je vidiš u golu uvek se desi suprotno. Bitno je da smo dobili utakmicu i uzeli tri boda i idemo dalje. Lepo veče, mogao je da bude još koji, ali dobro, ne treba biti alav. Videćemo šta će biti u novembru, sa malo sreće možemo na Euro. Ono što je do nas odradili smo i sad čekamo dalje rasplet. Da dobijemo naše utakmice i da vidimo šta će biti dalje.

Fudbal Srbija Italija Foto: Tanjug/AP

Na pitanje šta bi trebalo uraditi da se izbegnu ''prekidi filma'' tokom meča, Mitrović je rekao:

- Da se poboljša koncentracija i da se ostane u utakmici, imali smo padove pred kraj utakmice, gde smo dozvolili Litvancima da budu opasni.

Inače, Mitrović je stigao do kvote od 31 gola u dresu reprezentacije i fali mu osam da prestigne Stjepana Bobeka na listi najboljih strelaca nacionalnog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolee

    15. oktobar 2019 | 00:27

    Zvezdas sam ali tebi kapa dole,svaka ti cast ne za golove vec za borbu svaki put za svaku loptu! Bravo lave!!! Na zalost u velikoj,velikoj si manjini u reprezentaciji

  • Bahus

    15. oktobar 2019 | 14:01

    Setim se sad ko je sve igrao za reprezentaciju. Marko Pantelic, Nikola Zigic, Darko Kovacevic, Dragan li je bese onaj Mrdja... Svi zajedno dali manje golova od Mitra. Klasa za ciganjske igracice.

  • Mane

    15. oktobar 2019 | 12:46

    Bravo Mitrovicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA