≫ 

Totenhem u problemu pred Zvezdu: Poketino odlučio da ode, već traži novi posao!

Transfer guru Dankan Kasls otkriva informacije o argentinskom treneru

  • 1

Totenhem ove sezone izgleda potpuno neprepoznatljivo. Prošlogodišnji finalista Lige šampiona došao je u situaciju da je trenutno na sredini tabele sa čak 13 bodova manje od lidera Liverpula posle 8 kola. Ubedljiv poraz od Bajerna u Ligi šampiona (7:2), zatim i od Brajtona u Premijer ligi (3:0), kao i loši rezultati od starta sezone, naterali su i gazde da razmšljaju o promenama.

Međutim, Maurisio Poketino je siguran na klupi, jer ima klauzulu po kojoj Sparsi moraju da mu isplate 36 miliona evra u slučaju otkaza.

Mnogi ističu da je Poketino od leta poptuno neprepoznatljiv i da se promenio, da se distancirao od kluba, da fudbaleri imaju problema s njim od starta sezone.

Navodno, Poketino više ne vidi sebe u Totenhemu, a transfer guru iz Engleske, Dankan Kasls iznosi tvrdnju da je Argentinac već pikirao naredno radno mesto. U pitanju je klupa Mančester junajteda.

Crveni đavoli se od starta sezone muče još gore od Totenhema i trenutno su na 12. mestu na tabeli. Ole Gunar Solskjer je "pogubio konce" i po mišljenju mnogih potrošio sve kredite.

Prema informacijama koje imam, Poketino već traži novi posao. U svojoj glavi je već doneo odluku da odlazi iz Totenhema. Kako su mi rekli, klub koji cilja za svoj sledeći posao je Mančester junajted - rekao je Kasls.

Podsetimo, Totenhem 22. oktobra od 21.00 dočekuje Crvenu zvezdu u Londonu u 3. kolu grupe B Lige šampiona. Već 6. novembra je meč u Beogradu, i posle tog dvomeča bi situacija oko eventualnih šansi za prolazak u nokaut fazu Lige šampiona mogla da bude jasnija.

Zvezda bi svakako mogla da iskoristi trenutno lošu situaciju u Totenhemu i da napravi veliko iznenađenje.

Veoma važan duel za plasman na EP igra se večeras (20.45) u Švajcarskoj. Domaćin juri pobedu, dok Irci žele da ostanu neporaženi, čime bi Švajcarce značajno udaljili od prva dva mesta pred dva poslednja kola. Kvota na keca je 1,55, dok je dupla šansa X2 2,46. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Republika Irska.

Video: Navijač Totenhema doživeo histerični napad kada je njegov klub prošao dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA