≫ 

Bugarski novinar i kamerman napravili haos na konferenciji: Prekinuli Sautgejta, pa ga izvređali!

Lokalni mediji ubeđivali Sautgejta da je sve bilo korektno, kao na nekoj prijateljskoj utakmici i pored dva prekida zbog rasizma

  • 2
Geret Sautgejt

Printskrin: Twitter.com/@OptusSport

Nema kraja skandala na mečevima reprezentacije Bugarske, a utakmica sa Engleskom nakon rasističkog dela sa navijačima dobila je i novu dimenziju na konferenciji za medije koju je Geret Saudgejt morao da napusti nakon što je optužen da priča gluposti i da nikakvih teških scena nije bilo na utakmici.

Engleska je ubedljivo pobedila sa 6:0, a utakmica je ostala upamćena po velikim rasističkim i nacističkim povicima sa tribina. Međutim to tako niko u Bugarskoj nije video.

Na konferenciji za mediji odmah posle utakmice selektor Gordon Albiona Saudgejt je pričao kako utakmica i okolnosti nisu bili laki za igranje. To se nije dopalo jednom domaćem novinaru koji je prekinuo Engleza i optužio ga da preteruje.

- To apsolutno nije tačno! Kakve teške situacije i okolnosti? Šta vi pričate? To je preterivanje! Utakmica kao da je bila prijateljska - govorio je neimenovani novinar.

Nakon ove izjave Saudgejt je bio u čudu i nije mogao da veruje šta čuje. Potparol je odmah pokušao da prekine novinara i kada je ovaj nastavio konferencija je bila prekinuta.

 

Međutim, ni to nije bilo sve, već je, kako pišu engleski mediji, jedan kamerman po završetku konferencije poručio Sautgejtu "Od*ebi", ali je selektor Engleske ostao smiren i nije dozvolio da reaguje na provokaciju.

Grčka od 20.45 čeka Bosnu u meču koji domaćinu praktično ne znači ništa (Heleni gotovo da nemaju šanse za plasman na EP), dok gostima znači sve! Bosanci pred poslednja tri kola imaju dva boda manje od Finske i ako sada ne pobede, teško će na EURO kroz kvalifikacije. Dvojka u Grčkoj je 2,20, dok je pobeda domaćina 3,60, a iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grčka - BiH.

Video: Englezi divljali po Sofiji policija ih jedva smirila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA