Maksimović: Pripremamo se za mart, a ako se desi čudo, desi se!

Svoje viđenje meča dao je i sportski direktor FSS Vladimir Matijašević

  • 1
Nemanja Maksimović

Printskrin: Telegraf

Srpski vezista Nemanja Maksimović odradi je đavolski težak posao u pobedi Orlova protiv reprezentacije Litvanije rezultatom 2:1!

Pobedi koja još više dobija na značaju kada se uzme u obzir da je Portugalija izgubila u Ukrajini, tako da je razlike između ove dve selekcije samo bod - na dva kola do kraja kvalifikacija!

Dakle, Srbija je u igri za plasman na EP.

- Teška utakmica, ponovo smo loše krenuli. Drugo poluvreme smo odigrali agresivnije, ali opet smo imali pad. Ne znam šta su uzroci da se isključimo u utakmicama protiv rivala koji su realno slabiji i dozvolimo im da se vrate u igru. Teško da ćemo uspeti da prođemo ovu grupu, ali moramo se uzdati u baraž. Iskreno, najbitnije je da popravimo našu igru, pripremamo se za mart, a ako se desi čudo, desi se - rekao je Maksimović posle meča.

Matijašević: Cela ekipa ne igra non-stop dobro!

 

Na pad koncentracije i primljen gol upozorava i sportski direktor Vladimir Matijašević.

- Mitrović igra dobro, daje golove, ali cela ekipa ne igra non-stop dobro, čak je moglo da bude 2:2, ne daj bože. Falilo je dosta igrača, nadam se da ćemo bolje igrati - rekao je Matijašević i dodao:

- Što se tiče rezultata u Ukrajini, teoretski imamo šanse. Nama je cilj da pobeđujemo, a ako uspemo kroz ovo takmičenje, uspemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    15. oktobar 2019 | 12:17

    Nesretniče,koje čudo?Cudo ste vi i nije vam ni mesto na EP,bukate otadžbinu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA