≫ 

Predsednik Totenhema priznao: Imamo dobre igrače koje niko neće

Danijel Levi zatražio je od navijača da podrže Poketina

  • 3
Đovani Lo Selso, Totenhem

Foto: AP/Tanjug

Retko se u javnosti pojavljuje prvi čovek Totenhema Danije Levi, ali je prošle nedelje imao sastanak sa predstavnicima navijača na kojem je između ostalog rekao da ekipa nije doživela kompletnu promenu kakva je željena iz razloga što nisu uspeli gotovo nikoga da prodaju.

Iako su igrali finale Lige šampiona, iako se pisalo da se klubovi otimaju za Kristijana Eriksena i Tobia Aldervejrelda, njih dvojica su ostali u klubu, kao i na primer Deni Rouz koga su želeli da prodaju.

Na sastanku čelnika kluba i navijača Levi je istakao da nisu uspeli da prodaju igrače koje su želeli iz razloga što nije bilo interesenata.

U 90 odsto slučajeva ili nismo mogli da im nađemo kupca ili igrač nije želeo da pređe u klub koji ga je tražio - istakao je predsednik Pevaca Danijel Levi.

Pored ovoga Levi je zamolio navijače da ostanu uz trenera Maursia Poketina i pored razočaravajućeg starta sezone.

Mauricio Poketino

Foto: AP/Tanjug

Novi Vajt Hart Lejn ovog leta su napustili Vinsent Jansen, Fernando Ljorente i Kiren Tripije, čiji odlazak se najviše oseća u ekipi.

Levi je takođe istakao da je kod nekih igrača došlo do zasićenja nakon godina vernog služenja klubu i daje i to razlog trenutnih lošijih partije.

Video: Navijač Totenhema doživeo histerični napad kada je njegov klub prošao dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran...

    16. oktobar 2019 | 06:25

    imamo takvu komsinicu,od nje niko isto nece,a nudi redom....😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA