≫ 

Terzić izbegao sačekušu u Crnoj Gori: Direktor Zvezde trebalo da bude napadnut na putu ka Budvi!

Tako barem tvrde crnogorski mediji...

  • 18
Zvezdan Terzić i Slobodan Govedarica

Foto: Marko Jovanović

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, nedavno je imao zabranu ulaska u Crnu Goru, a prema navodima tamošnjih medija spremala mu se sačekuša da je, kojim slučajem, prošao pasošku kontrolu!

Portal ''borba.me'' navodi da mu se sačekuša spremala na putu ka Budvi, dok je naš portal došao do informacije da su ga ''čekale'' bezbednosne snage blsike policiji.

Terzić je fizički trebalo da bude napadnut, a da se sve prikaže kao sukob sa kriminalnim grupama s kojima je navodno povezan. Podsetimo, crnogorski mediji su baš to apostrofirali kao razlog Terzićevog neulaska u zemlju.

S druge strane, Zvezdin direktor se vrlo brzo javnosti obratio saopštenjem u kom je rekao:

Zvezdan Terzić, FK Crvena zvezda

Terzić prilikom ulaska na Kosovo Foto: Telegraf

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru.

- Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uvjerio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor - rekao je Terzić nedavno.

U međuvremenu, Terzić je otputovao u London gde će dočekati ekipu srpskog šampiona koja sledećeg utorka igra meč 3. kola LIge šampiona protiv Totenhema.

Video: Evo šta se dešavalo na prelazu Jarinje kada su Terzića vratili nazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Senjak

    15. oktobar 2019 | 11:38

    Ova protuva blati ime ljudi na koje se poziva!Tako je radio i po C Gori i zamerio se mnogima!Proterati ga ili odmah zatvoriti!!!

  • Oki

    15. oktobar 2019 | 11:23

    Milo i Dejo se poklonili u Prištini pa dobili dva gola i isprebijane navijače uz povike UČK-a.

  • Ana

    15. oktobar 2019 | 11:33

    Savicevic se bratimio sa Siptarima,a oni ih prebise.Tako obicno izdajice prodju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA