≫ 

Totenhem doveo bitno pojačanje pred Zvezdu, ali ne može da igra protiv crveno-belih!

Ljoris dobio zamenu za narednih 19 utakmica

  • 0

Nakon teške povrede prvog golmana Uga Ljorisa uprava Totenhema je morala da reaguje i da Maurisiju Poketinu obezbedi novog čuvara mreže. Rešenje je pronađeno u povratku Mišela Vorma.

Nakon pet sezona Vorm je letos napustio klub po isteku ugovora. Kako iskusni 35-godišnjak nije uspeo da pronađe novi angažman, tako se nakon tri meseca i 14 dana vratio u redove Pevaca i potpisao novi jednogodišnji ugovor.

U periodu od 2014. do 2019. sakupio je 47 nastupa kao drugi, pa čak i treći golman. međutim, sada bi mogao da bude prvi.

Iako je bio otpisan, povreda ligamenta lakta Ljorisa, ne samo da će ga vratiti u Premijer ligu, nego će mu dati šansu da u 35.  godini bude prvi čuvar mreže vicešampiona Evrope.

FK Totenhem, FK Mancester Junajted

Foto: Tanjug/AP

Povratak Francuza na gol očekuje se sredinom januara što znači da će Totenhem biti bez njega sigurno još 19 utakmica. To će biti šansa Vormu da se dokaže da još uvek nije za penziju.

Pevci su nakon povrede ostali samo na Argentincu Paulu Gazanigi i mladom Englezu Alfiju Vajtmenu, tako da je Poketinu bio neophodan neki iskusniji golman.

Pošto Vorm nema pravo nastupa u Ligi šampiona, narednog utorka od 21.00 će gol Totenhema protiv Zvezde najverovatnije braniti Gazaniga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA