≫ 

Milo vas je prevario da niste Srbi, ali nas ne može: Komentar koji je objasnio sav bes Albanaca!

Komentar na društvenim mrežama savršeno objasnio nerede i napade navijača Kosova na Crnogorce

  • 32

Fudbalska reprezentacija tzv. Kosova savladala je Crnu Goru u Prištini rezultatom 2:0 i na taj način su ostali u igri za plasmana na Evropsko prvenstvo! Meč je obilovao tenzijama na tribinama između navijača Kosova i gostujućih navijača iz Crne Gore.

Naime, neposredno pre prvog gola tzv. Kosova došlo je do sukoba domaćih i crnogorskih navijača. Međutim, on je kratko trajao s obzirom na to da je policija brzo intervenisala.

A kako prenose Vijesti, na početku intoniranja crnogorske himne čuli su se zvižduci sa tribina, ali su na kraju izvođenja dominirali aplauzi. Došlo je do sukoba Crnogoraca sa redarima, a ubrzo je intervenisala i policija, pa se posle nekoliko minuta čarki situacija smirila.

U trenucima sukoba, stadionom se sablasno orilo "UČK, UČK, UČK", što je slogan tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, poznatoj po terorističkim aktivnostima tokom rata krajem devedesetih godina.

Video: Kosovo je srce Srbije grme navijači u Litvaniji

Međutim, dan posle utakmice jedan od komentara na društvenim mrežama je u najkraćem pogodio suštinu, jer je istakao da je ključna poruka Crnogorcima iz Prištine: "Milo je možda vas prevario da niste Srbi, ali nas ne može!".

- Crna Gora prizna Kosovo uprkos protivljenju 90% građana, ali ipak crnogorska himna dobije zvižduke u Prištini. Fatos Bećiraj, Albanac rođen na Kosovu, igra za Crnu Goru pritiv Kosova, a dobije aplauze u Prištini. Zato što Albanci savršeno rezonuju: Bećiraj će uvek biti Albanac bez obzira za koga igra, a Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na trenutni državni status.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrija Berane

    15. oktobar 2019 | 23:07

    Pamte Turci i Arnauti dobro ko su Crnogorci = Najveći Srbi kroz istoriju. A Milo je nebitan. Proći će i njegova vladavina...

  • Nesa CZ

    15. oktobar 2019 | 23:18

    Neće ni Milo doveka...

  • Zoćo

    15. oktobar 2019 | 22:31

    Milogorci / Siptarogorci su valjda isto.. tj pobratije.. ne mogu biti Srbi nikako.. daleko im kuca bila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA