Bivši napadač Partizana već napušta Atletiko Madrid!

Pozajmica je realna opcija za Ivana Šaponjića

  • 6
Ivan Šaponjić

Foto: Youtube.com

Šokantan transfer Ivana Šaponjića iz B tima Benfike u Atletiko Madrid nije donela ništa mladom napadaču osim naslovnih strana srpskih medija, pa će tako nakon svega šest meseci napustiti Vanda Metropolitanu.

Španski As piše da da čelnici Jorgandžija planiraju da u januaru pronađu novo sredini srpskom internacionalcu gde će otići na pozajmicu.

U konkurenciji Dijega Koste i Alvara Morate Šaponjić ne uspeva da dođe do svojih minuta, što i ne čudi jer se radi o 22-godišjaku koji je stigao iz drugog tima Benfike.

Foto: MN Press

Madriđani su ga platili pola miliona evra, a već tada su španski mediji pisali da je uslov za produženje ugovora sa golmanom Janom Oblakom bio da dovedu nekadašnjeg napadača Partizana.

U dosadašnjem delu sezone Šaponjić još nije zabeležio debi u La ligi, a samo dva puta je sedeo na klupi (protiv Leganesa i Hetafea).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    16. oktobar 2019 | 23:49

    Bože sačuvaj, šta je ovo sa našim "fudbalerima". Bolje im je da ostanu u blato ligi u Srbiji i pored fudbala da rade od sedam do tri.

  • Nusknvp

    17. oktobar 2019 | 09:21

    Neko je morao da opere novac u last minute opciji, pa je ovaj samo koletarna zrvtva..ali ipak njemu ide svaki mesec suma para o kojoj mozemo samo da sanjamo

  • Njan

    16. oktobar 2019 | 23:48

    Haha koja slucajnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA