Žander uživa u Zvezdi: Igram Ligu šampiona, prvi sam na tabeli, a lepo ide i u Kupu!

Zvezda prvo dočekuje Rad 18. pa gostuje Totenhemu 22. oktobra

  • 4
Ribeiro Santana Žander

Foto: Marko Jovanović

Posle završetka reprezentativne pauze izabranici Vladana Milojevića okreću se nacionalnom šampionatu, a defanzivac Ribeiro Santana Žander izneo je očekivanja pred utakmicu Crvene zvezde sa Radom koja se igra u petak od 20 časova.

- Lep period je iza nas. Vezali smo uspehe u Ligi šampiona, Kupu i Superligi. Tokom reprezentativne pauze vredno smo trenirali i analizirali našu igru. Mislim da smo vremenom došli do željenog stila igre. Mi smo profesionalci i spremni smo za izazove koji nam predstoje. Utakmica sa Radom dolazi posle pauze i mislim da ćemo pokazati našoj publici da smo još bolji. Očekujemo sjajnu podršku naših navijača koji nam daju vetar u leđa. Nijedna utakmica nije laka, ali mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu– istakao je Žander.

Zvezdin Brazilac prepun je sjajnih utisaka posle više od tri meseca u našem klubu.

- Sjajno se osećam u Zvezdi. Svi zaposleni, od stručnog štaba preko saigrača su me odlično prihvatili. Igram Ligu šampiona, prvi smo u prvenstvu, a i u Kupu odlično napredujemo tako da nema razloga da ne budem presrećan.

Ribeiro Santana Žander

Foto: Marko Jovanović

Meč sa Radom je uvertira pred okršaj sa Totenhemom koji Zvezdu očekuje u utorak u Londonu.

- Gostujemo ozbiljnom rival u Ligi šampiona. Nisu tek tako prošle sezone došli do finala najelitnijeg evropskog takmičenja i ne smemo da ih potcenimo. Doživeli su težak poraz od Bajerna u prošlom kolu, ali to ne sme da nas zavara. Ozbiljan pristup imamo pred svaku utakmicu i gledamo samo ono što je danas. U fudbalu se ne živi u prošlosti i mislim da je to jedini pravi pristup. Svakako, pre Totenhema, imamo utakmicu sa Radom i želimo da nastavimo pobednički niz započet od meča sa Voždovcem – zaključio je defanzivac Crvene zvezde Ribeiro Žander.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    16. oktobar 2019 | 09:23

    Eh kad bi jos rekao da uzivas jer znas da ces biti prvi u namestenoj ligi

  • Laky

    16. oktobar 2019 | 17:49

    Zamisli, uziva u ligi gde se sve unapred zna. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA