≫ 

Odlazim iz Zvezde, ako ne budem igrao: Fudbaler postavio ultimatum na Marakani!

Milan Jevtović nema nameru da ostane u klubu ukoliko i dalje ne bude dobio šansu

  • 38

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović je letos imao ponudu iz Grčke, ali je njegov transfer stopirao trener Vladan Milojević istakavši da mu je potreban u ovoj sezoni. Ipak, 26-godišnji Čačanin nije dobio pravu šansu od starta sezone i meč protiv Trepče u Kupu Srbije bila mu je prva utakmica posle skoro dva meseca.

I tu je Jevtović igrao na poziciji desnog beka, što nije njegova prirodna pozicija, ali je bio spreman da odgovori na sve što trener želi od njega.

- Gajić je bio povređen, Gobeljić je imao reprezentativne obaveze, pa sam se našao u drugačijoj ulozi. Nije mi prvi put da igram na tom mestu, dobijao sam šansu na istoj poziciji u pripremnom periodu. Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno - kaže Jevtović za Žurnal.

On je najavio i da će uskoro razgovarati sa čelnicima kluba i trenerom o svom statusu i ističe da ukoliko se on ne promeni, razmatra odlazak kao opciju.

- Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija.

Video: Milan Jevtović otkrio zbog koga nosi broj 26 i uz koga je zavoleo Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    16. oktobar 2019 | 12:03

    Momak je u pravu. Hoće da igra, jer je uostalom zato i došao u Zvezdu. Ako za to ne postoje uslovi, ne želi da mu najbolji deo igračke karijere prođe na klupi sasvim prosečne Zvezde. Da se razumemo, givorim kao navijač Zvezde. A uz to momak lepo igra, samo mu treba dati šansu.

  • Milos

    16. oktobar 2019 | 12:58

    Xaxaxaxaxaxaxxa izuzetan si.... Ide kontra, a sudija te prestize xaxaxaxa

  • Kan trngri

    16. oktobar 2019 | 11:39

    Meni je on skroz ok, mlad, brz, ima solidnu tehniku, povrh svega željan igre i grize! Mislim da je steta da ode...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA