≫ 

Ikardi priprema teren za povratak u Inter: Konte je odličan i želi da osvoji sve!

Hvali i navijače PSŽ-a, ali mu je srce ipak u Milanu

  • 0
Antonio Conte Mauro Icardi

Foto: Tanjug/AP

Jedva je Inter uspeo da se reši Maura Ikardija i da ga pošalje na pozajmicu u PSŽ međutim, i pored toga što ga je Antonio Konte odmah otpisao, Argentinac ima samo reči hvale za italijanskog stručnjaka.

Iako je Ikardi stalno isticao svoju ljubav i privrženost Neroazurima, ali kada se gleda iz prizme njegove supruge Vande, ''rat'' je bio konstantan već godinama. Ta ucenjivanja je presekao Bepe Marota kada je stigao u klub i od tada je Ikardi skrajnut u drugi plan.

Posle napetih situacija ipak je pristao da poslednjeg dana prelaznog roka ovog leta ode na pozajmicu u PSŽ, Argentinac ipak i dalje ima pozitivno mišljenje o novom treneru Konteu koji ga je odmah otpisao.

Inter ima odličnog trenera u Konteu i vidi se želja da se osvoji sve što se može osvojiti, da i igrači žele da naprave veliki rezultat. Na njima je da rade jako i pokušaju da što pre smanje jaz sa Juventusom, koji je i dalje na vrhu lestvice - rekao je Ikardi za Gazetu delo Sport.

Italy Soccer Serie A

Foto: Tanjug/AP

Reči hvale ima i za novog napadača Romelo Lukakua koji je doveden kao njegova zamena, čak je i njegovu devetku dobio na dresu.

- Ne vidim da prolazi kroz težak period. Lukaku je zaista sjajna investicija za klub i uživa ogromnu podršku Kontea. Sada mora samo da odgovori izazovu i potvrdi kvalitet. Nikome to nije lako kada dođe u Italiju. Serija A je najdefanzivnija liga u Evropi, samo mu je potrebno malo vremena da se uklopi.

Marota i čelnici Intera ne žele da više ni čuju ni vide Ikardija, pogotovo njegovu suprugu-agenta Vandu, ali Mauro ostavlja mogućnost da se vrati narednog leta.

Ove godine sam igrač PSŽ i želim da pružim ono najbolje u dresu novog kluba. Na kraju prvenstva, tamo u maju i junu, videćemo šta će biti. Još je prerano da govorimo o bilo čemu.

Kada je do transfera moralo da dođe plašio se dočeka kod navijača.

- Iskreno, nisam verovao da će me navijači dočekati u lepom tonu. Ali, pogrešio sam. Dočekali su me sjajno, još od prvog treninga su me prihvatili kao svog. Imao sam sreću da sam brzo ušao u prvi tim i igrao protiv madridskog Reala. Imao sam posle malo problema s povredom, ali sada sam dobro. Nisam bio na 100 odsto forme kada sam došao u Pariz i to me je kočilo.

France Soccer League One

Foto: Tanjug/AP

Postoji šansa da se Inter i PSŽ sastanu u Ligi šampiona. To bi svakako bio veoma interesantan duel, ali Ikardi kaže da bi mu ta utakmica bila kao i svaka druga.

Međutim Argentinac sebe u budućnosti vidi kao stanovnik Milana gde povećava svoj broj nekretnina i kada je daleko.

Imam kuću blizu San Sira, sada gradim još jednu jer Milano je moj grad i tamo želim da živim kada završim karijeru - istakao je Ikardi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA