≫ 

Partizanova adrenalinska najava za Junajted: Kad hoće da te slome, kad te cepa gorčina nepravde...

Crno-beli polako animiraju navijače pred spektakl u humskoj

  • 34
stadion partizana Foto: instagram/FK Partizan

Novi veliki izazovi su pred Partizanom, fudaleri Sava Miloševića u subotu gostuju u Lučanima (15), a onda ih, u četvrtak, čeka najveća utakmica ovog dela sezone.

U Humsku stiže slavni Mančester junajted (četvrtak, 19) u okviru Lige Evrope, crno-beli će konačno igrati evropski meč pred punim tribinama, a već se pojavila i najava meča koji se sa nestrpljenjem čeka.

Fudbalski klub Partizan je u sredu "izbacio" video koji će sasvim sigurno početi da pumpa navijački adrenalin, posebno reči u najavi koje aludiraju na skorašnje trubulencije u domaćim okvirima na štetu crno-belih.

- Znaš ono kad vidiš da hoće da te slome, kad te cepa gorčina nepravde, ono kada uveče legneš i misliš na to - glasi uvod uz početne sekvence.

- Kada celu noć razmišljaš o tome. Kada ujutru ustaneš nenaspavan, a jači si nego što si bio juče. Kada se čuješ sa svojim ortacima, sa svojom braćom i kreneš dalje, kada dođeš do stadiona, kada uđeš unutra i kada te grune adrenalin - kad Partizan da gol! Svi na stadion, Partizan - Mančester junajted.

Poslušajte i pogledajte kreaciju Fudbalskog kluba Partizan.

 
 
 
View this post on Instagram
24.oktobar....A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Video: Junak Partizana: Nadam se da ću dati gol i Junajtedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    16. oktobar 2019 | 21:24

    Halo grlo/a iz rupe, mozete da pisete sve i svasta, ali samo par cinjenjica: Predsednici FS Srbije /Jugoslavije bili Miljanici,Sajber, Tezga, Piksi!? Zasto i pod cijim pritiskom je Dule morao napustiti Partizan!? Jel' slucajnost da svi muski i zenski klubovi /selekcije SD Partizan vec 7 godinu ne mogu da nadju solidne /jake sponzore i imaju velike finansiske poteskoce...

  • Zare

    16. oktobar 2019 | 19:43

    Karma je cudo... Kad vam je bio Tole,nisu vas bolele nepravde... A sad...

  • ikac

    16. oktobar 2019 | 21:51

    Sto niste stavili u videu ono kad ceo jug bezi oko jna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA