≫ 

Alveš nikome ne preporučuje Pariz: Dosadan je i pun rasista!

Nema lepo iskustvo sa francuskom prestonicom

  • 4

Dve godine živopisne karijere brazilski fudbaler i zaštitni znak "selesaoa" Dani Alveš, proveo je u taboru Pari Sen Žermena, međutim ne pamti po dobrom taj period karijere. 

Posle iskustva u Parizu teško da će ikom od svojih prijatelja preporučiti "Grad svetlosti" kao destinaciju koja se mora obići.

- Pariz je stresan grad, ne dopada mi se uopšte - već u prvoj rečenici, u interjuu za magazin GQ, Alveš prilično precizno i jasno opisuje svoj boravak u gradu.

- Ako odete u Pariz na nedelju dana, biće vam to avantura za čitav život. I više od toga, biće vam dosadno. Pomalo podseća na Sao Paolo, ali u Parizu su je*eni rasisti. Mnogo njih. Meni nisu smetali, jer im ja kažem da idu da se je*u, ali nailazio sam na njih sa prijateljima - rekao je Alveš, koji se nakon duge i uspešne karijere po najvećim evropskim klubovima, letos vratio u domovinu gde brani boje Sao Paula.

I pre Pariza Alveš je imao "posla" sa rasistima. Pamti se meč sa Viljarealom dok je igrao u Barseloni kada su mu sa tribina bacili bananu, a Brazilac je, na iznenađenje svih, uzeo i pojeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    16. oktobar 2019 | 23:21

    U pravu je. Pariz je interesantan samo za turiste. Ne bih nikada živeo u njemu.

  • Brut

    16. oktobar 2019 | 22:04

    Nista nije izmislio, mada ga bas nesto ne gotivim

  • from USA with love!

    17. oktobar 2019 | 09:04

    Pun rasista 50% crci , a klub drze arapi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA