≫ 

Šok u Humskoj! Partizan bez Markovića na Lučane i Junajted, možda i do kraja godine!

Još uvek se procenjuju posledice povrede veziste i postoje dva epiloga

  • 33
lazar markovic, partizan FOTO: MN Press

Partizan u naredna dva meča - sa Mladošću iz Lučana i Mančester junajtedom u Ligi Evrope, a možda i mnogo duže neće moći da računa na Lazara Markovića zbog povrede, koju je fudbaler zadobio na jednom od treninga ekipe tokom reprezentativne pauze. Stanje igrača se još uvek procenjuje i postoje dva scenarija u vezi sa oporavkom krilnog napadača.

Još uvek nije u potpunosti precizirano o kakvoj vrsti povrede se radi, shodno tome nije doneta ni odluka o tretmanu fudbalera (sem mirovanja dok se precizno ne utvrdi) i daljih koraka. Prema jednoj verziji, Markoviću je stradao primicač (aduktor) i pauzirao bi do mesec dana, odnosno vratio se na teren pred kraj jesenjeg dela sezone.

U lošijem scenariju, fudbaleru je pukla jedna od tetiva na butnom mišiću i tom slučaju je i situacija daleko ozbiljnija, jer Markovića u tom slučaju sasvim moguće očekuje i operativni zahvat, čime bi praktično završio jesenji deo sezone već sada i bio spreman tek za početak pripemama za prolećni deo sezone.

Lazar markovic, partizan Foto: MN Press

Marković je u Humsku stigao početkom septembra, po okončanju letnjeg prelaznog roka i to kao slobodan igrač, što znači da je u sezonu ušao bez priprema, usled čega je najverovatnije i platio danak povredi.

Odigrao je sedam mečeva za crno-bele u svim takmičenjima (tri gola), ali je samo dva puta bio na terenu svih 90 minuta, jer je i stručni štab vodio računa o činjenici da nije dovoljno fizički spreman i polako ga uvodio u ritam.

Ipak, i pre dolaska u Humsku, Marković je imao duge pauze, bez igračkog kontinuiteta, što je sigurno takođe uticalo na posledice koje su ga zadesile...

Video: Lazar Marković sa dva gola ugasio nade Javora

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    17. oktobar 2019 | 10:57

    Jos jedan odlican potez uprave hahahaha cele sezone ce da mu daju platu a on nece ni igrati.

  • Jagodinac

    17. oktobar 2019 | 11:19

    Zvezda je kriva...brzo nova emisija...

  • Mane

    17. oktobar 2019 | 12:16

    Njegova karijera je zavrsena i pre nego sto je pocela. Od povratka nece biti nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA