Junajted vidi rešenje problema u Mandžukiću, ali legenda kluba tvrdi suprotno: Mator je!

Pol Ins smatra da se treba okrenuti podmlađivanju

  • 0

Britanski mediji spominju da bi na klupu Mančester junajteda mogao da sedne Masimilijano Alegri umesto Ole Gunara Solskjera, a sa njim bi na zimu mogli da dođu i otpisani igrači Juventusa Emre Džan i Mario Mandžukić, ali legendarni vezista Crvenih đavola Pol Ins smatra da je bolje dovesti nekog mlađeg napadača od Hrvata.

Solskjeru predstoje dva ključna meča protiv Liverpula u šampionatu i Partizana u Ligi Evrope koje mora da dobije ukoliko želi da ostane na klupi Junajteda, tvrde britanski mediji. Za njegovog naslednika glavni favorit po ostrvskim medijima je Alegri.

Ako bi bivši strateg Juventusa seo na klupu ekipe sa Old Traforda, verovatno bi doveo njemu proverene igrače, a kao prve akvizicije spominju se dva igrača koje Juventus nije prijavio za Ligu šampiona ove godine - Emre Džan i Mario Mandžukić.

Fudbal, FK Juventus, Totenhem Mario Mandžukić; Foto: Tanjug/AP

Povodom mogućeg dolaska iskusnog hrvatskog napadača, ali i povratka Zlatana Ibrahimovića, pobunio se legendarni Pol Ins koji smatra da je za klub bolje da dovede nekog mlađeg igrača na toj poziciji.

Smatram da Mandžukić nije pravo rešenje. Veliki klubovi nikada ne prodaju svoje najbolje igrače u januaru, tako da koga god da Junajted dovede na zimu, biće to „krpljenje rupe“. Ako su već okrenuti podmlađivanju ekipe, onda bi trebalo da dovedu i mlađeg napadača, a ne Mandžukića ili Ibrahimovića - smatra Ins.

Nekadašnji vezista je razočaran startom sezone i na koje grane je spao nekada veliki Junajted za koji je on igrao.

Pol Ins Pol Ins, legenda Junajteda danas stručni konsultant na televizijama; printscreen: YouTube/BT Sport

Protiv AZ Alkmara nisu imali šut na gol. To je sramotno. Tri patetična šuta protiv Njukasla. To je bruka za Mančester junajted - ističe Pol Ins.

Problem Junajteda može da bude i to što igrači više ne veruju u klub i ne žele da dođu na Old Traford pa su prinuđeni da se okrenu alternativnim rešenjima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA