≫ 

Albanska mafija stoji iza velikih pljački zvezda Reala i Atletika

Španska policija rasvetlila seriju razbojništava u Madridu

  • 2
Zidan, Albanska mafija

Foto ilustracija: Telegraf/Profimedia/Tanjug/AP

Nekoliko fudbalera dva najveća madridska kluba Reala i Atletika poslednjih meseci bili su na meti pljačkaša, i to gotovo uvek po istom scenariju: dok su igrali utakmice, razbojnici su im upadali u kuće i iznosili dragocenosti.

Posebno uznemirujuće po igrače i njihove porodice je bilo to što su počinioci nedela pljačkali dok su supruge, deca i kućepazitelji fudbalera bili u kućama.

Počinioci ovih razbojništava su, kako prenose španski mediji, konačno dolijali.

Naime, prema navodima portala eldiario.es, Civilna garda je slobode lišila četvoricu muškaraca, svi su albanske nacionalnosti, a zna su jednom inicijali M.Z i on je od ranije poznat policiji, pošto je 2007. godine takođe bio hapšen kao član grupe koja je izvršila razbojništvo u kući biznismena Hoze Luisa Morena.

Trojica osumnjičenih uhapšeni su u Madridu, a četvrti u Toledu.

Prilikom pretresa stana četvrtog uhapšenog pronađene su ukradene dragocenosti, nakit, 10.000 evra u kešu, kao i lične stvari fudbalera Atletiko Madrida Tomasa Partija (pasoš i medalja za drugo mesto u Čempionšipu).

Pored Partija, grupa je ove godine u samo nekoliko meseci opljačkala i stanove Kasemira, Alvara Morate, Lukasa Vaskeza, Iska i Zinedina Zidana!

Protiv uhapšenih Albanaca biće podnete krivične prijave za pljačku, razbojništvo, učestvovanje u kriminalnoj organizaciji, krađu kola i falsifikovanje dokumenata.

Španska policija identifikovala je i petog člana ove kriminalne grupe, koji je, prema poslednjim informacijama, napustio zemlje evropske unije i za njim će biti raspisana međunarodna poternica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jakol

    17. oktobar 2019 | 11:36

    Bas me cudi , zar oni nad kojima je vrsen teror i genocid !? Pa oni su nevinasca !

  • Siko

    17. oktobar 2019 | 13:51

    Kakva glupost Albanska mafija - obićni pljaćkaši i razbojnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA