≫ 

Mučna atmosfera u Totenhemu pred meč sa Zvezdom, Poketino izjavom sve bacio u rebus!

Pevci su u krizi, a Poketino veruje u bolje dane, ili barem prikriva svoje pravo raspoloženje...

  • 0
Maurisio Poketino

Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Totenhema ponovo su se okupili posle reprezentativne pauze, a predstoje im tri važne utakmice u nedelju dana.

Već 19. oktobra će Totenhem dočekati Votford, 22. oktobra u Londonu gostuje Crvena zvezda, pet dana kasnije će Totenhem biti gost Liverpulu na Enfildu!

 

Biće to repriza finala Lige šampiona, a u Engleskoj ne cvetaju ruže Pevcima, tek su deveti na tabeli. Loša je situacija i u Ligi šampiona, tu  su poslednji u grupi sa bodom, koliko ima i Olimpijakos, Zvezda ima tri, Bajern šest.

Već dugo se priča o krizi u Totenhemu, Maurisio Poketino je letos tražio pojačanja i nije dobio igrače kakve je očekivao, a posle poraza od Bajerna sa 7:2 i Brajtona sa 3:0, postavljeno mu je pitanje o pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

- Ne verujem da će biti mnogo pojačanja u januaru. Verujem u igrače koje imam u timu danas. Ako bi odluka o dovođenju novih igrača bila samo moja, onda bih ostao sa ovim fudbalerima, jer imaju kvalitet. Imamo kvalitet da se borimo za trofeje na svim frontovima - poručio je Poketino, zbog čega su se mnogi u Engleskoj zapitali da li je bio ironičan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA