Vlasnik Napolija oštro po zvezdama tima: Idite u Kinu i živite sr**e život!

Na udaru Kaljehon i Mertens, dok se ''zlatne koke'' hvale

  • 0

Već nedeljama mediji u Italiji pišu kako će Hoze Kaljehon i Dris Mertens po završetku sezone kao slobodni igrači otići u Kinu, a to je razbesnelo prvog čoveka Napolija Aurelija De Laurentisa koji im je poslao jaku poruku.

Iskusnim igračima na leto ističu ugovori, a od Napolija još nisu dobili ponudu za produženjem. Međutim posle novinskih naslova gde se spominje da će karijeru nastaviti u Kini, vlasnik De Laurentis verovatno im neće ponuditi nove. Veoma oštro i bez ustručavanja je pričao o mogućem odlasku Mertensa i Kaljehona na "Daleki istok".

FK Crvena zvezda - FC Napoli Italija Dris Mertens se već dv aprelazna roka povezuje sa kineksim klubovima; Foto: Tanjug/AP

Apsolutno nisam spreman da se nešto posebno potrudim oko njih dvojice. Svaki igrač ima svoju vrednost, zavisnu od toga gde igra, kako igra, koliko je star... Ako žele da se prodaju u Kinu, da budu preplaćeni da bi živeli sr*nje život to je njihov problemNe mogu da prihvatim da je Kina takmičarska. Kina je daleko. U životu, moraš da izabereš da li želiš da budeš srećan i pronađeš posao u kome ćeš da uživaš ili ćeš da radiš samo za pare. Za mene, novac je sredstvo, ne svrha. Ako oni misle da je svrha, treba da idu u Kinu - bez dlake na jeziku priča kontroverzni vlasnik kluba.

Iako je iz filmske industrije prešao u fudbal zbog većeg novca to ga ne sprečava da napada druge.

Juventus, Napoli Hoze Kaljehon je novo ime koje Kinezi žele u svojoj ligi; Foto: Tanjug/APFabijan Ruiz

I dok jedne kudi, druge hvali. Narednog leta velike pare bi trebalo da mu donesu prodaja Kalidua Kulibalija i Fabijana Ruiza.

Obožavam Kulibalija kao čovek i zato sam odbio 105.000.000 evra za njega. Ali doći će vreme kad ćemo morati da ga prodamo. Isto važi i za Fabijana. Uvek je bio vrhunski igrač. Ubedio sam sebe da platim 30.000.000 evra za stranca, uradio sam to sa razlogom. Ali ako smo pronašli Fabijana, pronaći ćemo i druge poput njega. Vrata su uvek otvorena. Ne vezujem se za igrače - ističe De Laurentis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA