Paparaco uhvatio Pogbu i Zidana zajedno u Dubajiu: Sprema se transfer bomba!

Da li je na pomolu kraj sapunice?

  • 0

Novinari engleskog Mirora uhvatili su Pola Pogbu kako razgovara sa trenerom Real Madrida Zinedinom Zidanom u Dubajiu za vreme reprezentativnih utakmica.

Francuzi su uhvaćeni na bazenu jednog hotela u Dubaiju, gde se Pogba oporavlja od povrede, dok Zidan tamo boravi zbog konferencije koja se bavila uvođenjem veštačke inteligencije u fudbal.

Tokom leta strateg Real Madrida je želeo da dovede zemljaka iz Mančester junajteda za 89 miliona evra, ali su Englezi odbili sve ponude insistirajući da vezista nije na prodaju.

 

Međutim Pogbin agent Mino Rajola je izjavio da njegov klijent želi da napusti Old Traford u potrazi za novim izazovima. To se može videti i iz partija koje nekadašnji kapiten Crvenih đavola pruža ove godine. Izuzev nekoliko mečeva po dolasku Ole Gunara Solskjera, Pogba deluje kao više nego prosečan igrač, a ne neko za koga je plaćeno preko 100 miliona evra.

Iako je predsednik Reala Florentino Perez želeo da u klub dovede Kristijana Eriksena, Zidan je insistirao na Pogbi i nije želeo da se pare troše ni na koju drugu alternativu, samo na njega. Zbog toga su propali pregovori kako sa Dancem tako i sa vezistom Ajaksa Donijem Van de Bekom.

Teško je poverovati da će veliki klub kakvi su i Real i Junajted prihvatiti da dovedu, odnosno da ostanu bez, tako velikog igrača usred sezone, tako da je realna opcija da narednog leta ovaj transfer bude realizovan. U prilog tome ide i činjenica da Pogbi ugovor ističe 2021. tako da je naredno leto poslednja prilika da Junajted povrati deo uloženog novca u Francuza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA