≫ 

Još se ne zna dijagnoza, ali se nadamo najboljem: Savo Milošević o stanju povrede bitnog igrača!

Trener Partizana istakao je da se još ne zna konačna dijagnoza jer još postoji otok

  • 3

Savo Milošević se osvrnuo i na povredu Lazara Markovića koji neće moći da igra utakmicu protiv Mladosti, ali ni protiv Mančester Junajteda.

- Konačnu dijagnozu ne znamo jer i dalje ima otok. Ponovo ćemo analizirati, a informacije od juče koje se tiču dužine oporavka su ohrabrujuće. Trebalo bi da traje samo 3-4 nedelje. Jako mi je žao što se to desilo, verovatno će mnogo ljudi da pomisli horor povreda Lazara Markovića.

- On je sjajno radio, često mu se ponavljaju pehovi. Već sam mu rekao da neće biti lak njegov period oporavka. On je došao do dosta dobrog nivoa fizičke spreme.

- Ono u šta sam ubeđen na osnovu viđenog na treninzima, je da će Lazar ukoliko uspemo fizički da ga pripremimo biti bolji nego ikad. On će ponovo biti neko ko će biti kandidat i za reprezentaciju i ozbiljne evropske klubove.

Konferencija za novinare FK Partizan Foto: Tanjug/Bojan Stekić

O kakvoj povredi se radi?

- Ja sam trener i imamo doktora koji će razgovarati sa vama. Nećemo da ulazimo u nesporazume, ali ne volim da se mešam u tuđi posao. Nisam doktor, mogu da pogrešim ako vam nešto kažem, pa ćete mi za deset dana prebaciti. Svi bismo voleli da što pre znamo stepen povrede i vreme oporavka.

Da li je moguće nimalo ne misliti na Mančester?

- Moguće je, u glavi nam je samo Mladost - zaključio je strateg crno-belih.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA