≫ 

Sudija naseo na istu foru: Svirao za Rad preslikan penal kao i za Zvezdu!

Neverovatne scene na Marakani

  • 35

Fudbaler Rada Darko Bjedov uspeo je da izvede ono što se retko viđa u svetu fudbala - da na jednoj utakmici iznudi identičan jedanaesterac koji je prethodno dobio jedan igrač protivničkog tima!

Crvena zvezda i Rad igraju na stadionu "Rajko Mitić" meč 12. kola Superlige Srbije i obeležilo ga je nekoliko čudnih odluka sudije Đorđa Maksimovića.

On je prvo na pragu četrdesetog minuta u prvom poluvremenu dosudio krajnje diskutabilan penal zbog starta golmana gostiju Dušana Markovića, nad bekom Zvezde Milanom Rodićem.

Video: Rad se vratio u igru iz penala, Zvezda vodi sa 2:1

Na ponovljenom snimku se može videti da kontakta Rodića i Markovića ili nije bilo ili ga je bilo minimalno pošto je Rodić preskočio golmana Rada. U 65. minutu se desila identična situacija samo u kaznenom prostoru Zvezde.

Zoran Popović je istrčao da zatvori ugao Bjedovu, ovaj je skočio pored i preko rezervnog golmana Zvezde, a sudija Maksimović je još jednom pokazao ka penalu.

Siguran izvođač je bio Perendija, a obe situacije će biti predmet brojnih analiza narednih dana.

Video: Rodić preskočio golmana, sudija svirao penal!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    18. oktobar 2019 | 23:36

    Po meni za Zvezdu penal nije postojao, pošto ovaj Rodić ni to nezna da iznudi on samo da je golmana zakačio nogom ništa nebi bilo sporno, ovako kontakta nije bilo. Što se tiče penal za Rad mislim da je bio minimalan kontakt.

  • penal za rad

    18. oktobar 2019 | 22:46

    Je cist. Zvezda opet namesta!!! Sramoto Srpska.

  • Red Star BL

    18. oktobar 2019 | 22:52

    Dali imamo trunku srama ? Identican penal ? Kod penala nama golman Rada nije ni ditakao naseg igraca , dok je kod penala za Rad nas golman rukama uhvatio za noge igraca Rada u ounom naletu i srusio ga sto se vidi iz aviona i to je penal ko kuca i minimum zuti karton nasem golmanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA