≫ 

Milojević zabrinut pred Totenhem: Opet primamo golove ni iz čega, uvodimo sebe u probleme

Znam uzroke, probaćemo to da rešimo, rekao je trener crveno-belih posle utakmice sa Radom

  • 17
Marko Marin, Vladan Milojević

Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa opet sebe bez potrebe dovodi sebe u neprijatne situacije u mečevima kada ima dobar rezultat.

Zvezda je pobedila Rad sa 3:1 pred oko 7.100 navijača na stadionu "Rajko Mitić", a meč je rešila golom Marka Gobeljića u 76. minutu.

Pre toga je nad Darkom Bjedovim skrivljen (doduše krajnje diskutabilan) penal, a Građevinari su sa bele tačke smanjili rezultat na 2:1 i pružili sebi nadu od 66. minuta da mogu do boda. Upravo to je zasmetalo Milojeviću.

- Čestitao bih igračima na pobedi, jer znate kako, ima stvari koje moramo da ispravimo, to je neminovnost. Zadovoljan sam, ali ima tih nekih stvari... Ni iz čega primimo gol, vodite 2:0, imate da rešite situaciju i da date gol više, da bude drugačije. Ovako uvodimo sebe u probleme, ali dobro, nema veze. Generalno znam koji su uzroci i probaćemo to da rešimo - rekao je Milojević posle meča za Arenu Sport.

Milojevićev tim je u Superligi na prvom mestu sa 30 bodova, Rad je u značajno nepovoljnijoj poziciji sa sedam bodova na pretposlednjem, 15. mestu Superlige.

Naredni izazov pred crveno-belima je značajno veći pošto u Londonu gostuju ekipi Totenhema u utorak od 21 sat.

Video: Penal za Rad! Slična situacija kao u prvom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    18. oktobar 2019 | 22:21

    A kako ih dajete? E bruko od trenera

  • Milan

    18. oktobar 2019 | 22:46

    Kume zabrinut si Ti zato sto tamo neces imati ovakve sudije kao u Srbiji i onda je problem dati gol. Nije to Olimpijakos da vam se skloni da pobedite.

  • Coa

    18. oktobar 2019 | 22:41

    Frajeru, a ne vidis sta svi vide? Sram te bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA