Zvezdini momci rekli da nije penal, a Gobeljić je igrao rukom: Golman Rada razočaran odlukama sudije

Golman Rada Dušan Marković smatra da penal dosuđen nad Milanom Rodićem iz Crvene zvezde - nije postojao

  • 7
DUSAN MARKOVIC Dušan Marković na meču protiv Crvene zvezde, Foto: MN Press

Zvezda i Rad su igrali meč 12. kola Superlige, a Rodić je pao u 40. minutu utakmice u kaznenom prostoru Rada, nakon što je preskočio golmana gostiju.

Kontakta nije bilo, ali je sudija Đorđe Maksimović presudio da je to najstroža kazna za crveno-bele. Penal je realizovao Marin, Zvezda je na kraju slavila sa 3:1, a Marković osporava i treći gol rivala.

- Mislim da je istina ta što su i neki njihovi momci rekli da nije bilo kontakta, što se vidi i na usporenom snimku i na televiziji, ali šta da se radi. To je odluka sudije i mi ne možemo da utičemo na to. Isto tako mislim da je kod trećeg bila ruka, to sam ubeđen i mogao bih da garantujem. Voleo bih da vidim usporeni snimak kod tog gola, ali šta da se radi. Mi se okrećemo sledećoj utakmici protiv Radničkog, predstoji nam borba za svaki bod i loptu. Naredne utakmice znamo gde treba da tražimo bodove - izneo je Marković prve utiske posle meča.

Video: Rodić preskočio golmana, sudija svirao penal!

Uprkos tome što je primio tri gola, bio je jedan od boljih pojedinaca na terenu.

- Iskreno da vam kažem, ne gledam na taj način, svaka utakmica mi je ista i pripremam se kako treba. Godi to igrati protiv Zvezde na Marakani, ali to svakome treba da bude motiv više da pokaže maksimum - dodaje Marković.

Video: Penal za Rad! Slična situacija kao u prvom poluvremenu

Istakao je i da će navijati za Zvezdu u utorak uveče kada crveno-beli budu igrali meč trećeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu.

- Znaš i ti da je dosta igrača iz prve ekipe igralo. Mislim da je kostur tima igrao i glavni igrači. Što se tiče Totenhema, ja sam uvek na srpskoj strani i za srpski fudbal. Nadam se da će pokazati najbolje izdanje i u dobrom svetlu predstaviti našu zemlju - zaključio je golman Rada.

Rad naredni meč igra protiv Radničkog na Banjici. Taj meč je na programu 26. oktobra. Zvezda pre toga igra 22. oktobra od 21 sat u Londonu.

Video: Gobeljić iznenadio Građevinare golom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iko

    18. oktobar 2019 | 23:24

    Nije zalosno sto se u ovoj truloj drzavi sviraju ovakavi penali. Zalosno je sto ovaj gomancic posle sviranja penala nije A prigovorio, sad naso nesto da prica. Reakcija mu je bila kao da je cist penal

  • Wien

    18. oktobar 2019 | 23:27

    Vidi snimak pa povuci rec jer Gobeljic nije igrao rukom...penala nije bilo ni za Zvezdu ni za vas...

  • montenegringo

    19. oktobar 2019 | 00:25

    Koliko je roben izvuko ovakvih penala po njemackoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA