Gobeljić pričao sa Milivojevićem o Totenhemu: Opasni su, dali su Palasu četiri komada za pola sata

Gobeljić o utakmici sa Radom, igranju rukom i Totenhemu

  • 21

Marko Gobeljić o Radu i Totenhemu, Foto: Telegraf.rs

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić priznaje da ga je lopta pogodila u ruku kod trećeg gola crveno-belih u meču sa Radom, ali smatra da je bila napucana lopta.

Zvezda je u 12. kolu Superlige na svom terenu pobedila Građevinare sa 3:1, u meču u kom su viđena i dva nepostojeća penala - po jedan za svaku od ekipa.

- Znači nam pobeda posle ove pauze, odigrali smo dobar meč, šteta za primljeni gol ali glavu gore učimo iz svake utakmice i okrećemo se utorku i Totenhemu - prvi su utisci Gobeljića posle meča.

Bek Zvezde je postigao pogodak u 76. minutu kada se činilo da je igrao rukom. Golman Rada Dušan Marković je ubeđen da je ruka bila pre šuta Gobeljić

- Hteo sam da centriram, ne znam ko je bio unutra, da li Van la Para ili Pavkov. Pogodila me jeste, ali mislim da je više bila napucana nego ruka. Odbila se i postigao sam gol i nisam ni planirao, ušla je srećom jer sam samo hteo da je ubacim u 16, nisam ni gledao ka golu - priznaje Gobeljić.

On i Milan Rodić su tokom meča često više dejstvovali kao krila nego na svojim prirodnim pozicijama.

- Šef je tražio od nas da idemo po bokovima i svaka ekipa koja dolazi na Marakanu sužava taj prostor i teško je proći kroz sredinu. Roda i ja samo imali zadatak da idemo što više napred i probamo da centaršutevima razbijemo odbranu Rada - kaže Gobeljić.

Pohvalio je igru Rada koja nije došla da igra "bunker" i veruje da će biti iz bolje

- Nisam ni toliko video, nešto mi je između bilo tako da nisam video. Gledaću posle snimak, nisam bio siguran ni kod njihovog ni kod našeg da li je postojao kontakt - kaže Gobeljić.

U utorak njegovom timu sledi novi i veći izazov.

- Sigurno da je lepo posle one utakmice sa Olimpijakosom. Nećemo lako odustati od te utakmice, imamo lepu šansu za prolaz dalje da li kroz LŠ ili kroz Ligu Evrope. Otići ćemo tamo da pokažemo šta znamo.

Na konstataciju novinara da su Pevci u rezultatskoj krizi, Marko vadi kao argument njihovu utakmicu protiv Kristal Palasa iz 14. septembra (4:0).

- U krizi je, pa je dao četiri gola Kristal Palasu za pola sata kod kuće. Opet su to vrhunski igrači koji to lako prolaze. Iako javnost misli da ćemo tamo igrati lako, neće biti lako i spremamo se maksimalno za taj meč - ističe Zvezdin Kraljevčanin.

Veruje da su posle nekoliko poraza igrači Totenhema "došli sebi", a jedino što će mu faliti jeste izostanak organizovanog navijanja.

- Baš sam pričao sa Lukom (Milivojevićem) o tome i kad su bili u krizi. Mislim da je ta utakmica došla između Bajerna i Brajtona, a opet Kristal Palas je veoma ozbiljna ekipa i primila je četiri gola. Nije Luka ulazio u detalje, ali mi je rekao nekoliko stvari na šta treba da se obrati pažnja i probaću to da uradim - zaključio je popularni Gobelja.

Zvezda i Totenhem igraju u utorak od 21 sat na stadionu Pevaca u Londonu u meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Video: Pavkov zatresao mrežu Radu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    19. oktobar 2019 | 07:14

    Nižoj rasi i fudbalskom magu iz železnika će 7 komada👌👌🔐

  • Aca

    18. oktobar 2019 | 23:51

    Ako ti igras dace nam 5 komada!!!

  • Madjija

    18. oktobar 2019 | 23:58

    Sve osim dvojke u Londonu je neuspjeh. Igramo moderan fudbal,taktički smo fenomenalni,Miloje je veliki trener,možda i najveći u evropi trenutno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA