≫ 

Miha je doneo naboj i borbeni duh na trening: Srbin ulio hrabrost Bolonji pre meča s moćnim Juveom

Pomogao je timu i da se fokusira na detalje

  • 0
Siniša Mihajlović

Printskrin: Arena Sport 2

Pomoćni trener Bolonje Emilio De Leo tvrdi da se ovaj tim neće povući i ustuknuti pred aktuelnim šampionom Italije - Juventusom.

Mada nije u mogućnosti da stalno vodi svoj tim zbog borbe sa leukemijom, Siniša Mihajlović je bio na treningu svojih momaka, a De Leo opisuje kako je to izgledalo.

- Miha je doneo sa sobom svoj uobičajeni naboj i borbeni duh. Tera nas da se fokusiramo na detalje i ono što možemo da popravimo. Samim svojim prisustvom uliva hrabrost i samopouzdanje - rekao je pomoćni trener.

Bolonja je u seriji od pet utakmica bez pobede, pa meč sa Juventusom ne dočekuje Mihin tim u idealnom trenutku. To ih, kako kažu, neće sputati.

- Nećemo da igramo rezervisano i cilj nam je da igramo svoju igru i taktiku, s tim što znamo da će biti momenata kad ćemo morati da se zategnemo i ne pravimo greške koje bi nas unazadile u smislu timske zrelosti - istakao je De Leo.

On je napomenuo da tim ima problema sa nekoliko povređenih igrača, ali da za svakog od njih postoji zamena i da alternative igraju sasvim dobro.

Bolonja i Juventus se sastaju u Torinu u subotu od 20 sati i 45 minuta u okviru osmog kola italijanske Serije A.

Video: Jovičić se izvinio za crveni u ime Gobeljića, pa uputio reči podrške Mihi i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA