≫ 

Svi znaju da sam zvezdaš, ali ovo je sramota: Viktor Savić o penalu crveno-belih!

Poznati glumac smatra da je najveći krivac za sve loše u srpskom fudbalu FSS

Poznati glumac Viktor Savić oglasio se posle meča Zvezde i Rada (3:1) i penala koji je dosuđen crveno-belima. Naime, ponovo se vodi polemika da li je bio penal ili nije, a Savić je podelio sporan momenat na svoj Instagram i napisao zanimljiv komentar

- Svi znate da sam Zvezdaš, i evo da skapirate više.. i mene (nas) je sramota zbog svega ovoga u našem fudbalu. Ako iko ikada odluči da ide da protestvuje ispre FSS, bilo Grobar ili Delija ili ko god neka računa na mene - napisao je Savić.

Viktor Savić skrinšot Printskrin: Instagram: Njezz

Video: Pogledajte sporan momenat o kojem se priča: Rodić preskočio golmana, sudija svirao penal!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    19. oktobar 2019 | 12:38

    Hvala ti Boze da ima neko normalan

  • Duke

    19. oktobar 2019 | 12:36

    Ti si jedan od retkih koji navija za Zvezdu a da zna za sramotu!!!

  • Bojan SD

    19. oktobar 2019 | 12:40

    Svi klubovi koji na ovakav nacin trpe stetu su saucesnici iz razloga sto ne reaguju na ovakve stvari da cim se ovako nesto dogodi oovuku igrace sa terena, pa onda sledeci put ponovo a nakon toga usledile bi rigorozne sankcije FSS-e da ne bi bili svesni sta ih je snaslo. Ovako ovo se desava na svakoj utakmici dize se buka preko medija bacanjem prasine u oci navijacima a uprava ostecenig kluba nista konkretno ne preduzima , da samo Partizan napusti cirkus ligu bilo bi tu lepe reakcije i Fife i Uefe ovako ih rukovodioci ostecenih klubova podrzavaju jer cutanje je znak odobravanja. Morace navijaci kolko vidim da preuzimaju stvari u svoje ruke da se sport odvoji od politike i da je svaki sport igra u kojoj pobedjuje bolji a ne tamo neko za koga neki politicar navija pa ma njegov klub bio i medju najgorim. Ovo je zalosno sta su napravili od naseg fudbala koji polako umire, gde je dokaz i broj gledalaca na utakmicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA